Gündem

Gündem Haberleri

KAPAKLI ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

KAPAKLI ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Zabıta Haftası’nı Başkan Mustafa Çetin ile birlikte pasta keserek kutladı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Zabıta Müdürlüğü personel ile bir araya gelerek Zabıta Teşkilatı'nın 196’ıncı kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı pasta keserek kutladı. Zabıtanın zor bir görevi ifa ettiğini belirten Başkan Çetin, “Vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güvenliği için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren tüm zabıta personelimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkanlık makamında yapılan kutlamaya Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik, Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Ferhat Kaanoğlu ve Zabıta personeli katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Belediyenin en zor görevini ifa ediyorsunuz. Vatandaşlarımızdan, esnafımızdan aldığımız geri dönüşlere göre zabıtanın yaklaşımı, davranışında olumlu yönde değişim olduğunu görüyorum. Çabanız ve çalışmalarınız için Zabıta Müdürümüz Ferhat Kaanoğlu nezdinde, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Zabıta Teşkilatı'nın 196’ıncı kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası kutlu olsun.” dedi.

PASTA KESİLDİ

Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in konuşmasının ardından pasta kesildi ve Zabıta Teşkilatı'nın 196’ıncı kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası kutlandı.

 



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI ZABITA HAFTASI’ KUTLADI

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL