KAPAKLI SABAH 11.00’DA BAYRAMLAŞTI

KAPAKLI SABAH 11.00’DA BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı nedeniyle Kapaklı Kaymakamlığı tarafından Recep Güven Parkı’nda protokol halk bayramlaşması programı düzenlendi.

Kapaklı’da Kurban Bayramı bayramlaşma töreni düzelendi. Sabah 11.00’daki bayramlaşma Recep Güven Parkı’nda gerçkleşti.

Kapaklı Recep Güven Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdür Vekili Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Bilal Erdem, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Biyik, CHP İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Memleket Partisi İlçe Başkanı Fatma İşbilir, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı eski Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri ile vatandaş katıldı.

KAYMAKAM SAĞIR KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, katılımcıların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Kurban Bayramları bizi ikileme sokuyor. Hem bir yandan bayramlaşıyoruz bir yandan da hepinizin kurban kesme vazifeniz var. Bu yüzden bu bayramlaşmaları kısa kesmek daha evla. Hepinizin bayramını tekrar kutluyorum. Allah’a emanet olun.”dedi.

TATİL UZUN ÇOĞU VATANDAŞIMIZ SILA-İ RAHİM YAPIYOR

Törende kısa bir konuşmada Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptı. Çetin, “Hepinizi saygıyla, sevgiyle, hürmetle selamlıyorum. Yine güzel bir gün. Dini vecibelerimizi gerçekleştirdiğimiz bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl Kurban Bayramı birleşen tatille beraber süresi uzadığı için. İlçemizde de oldukça fazla vatandaşımız sıla-i rahime gitti. Burada kalan vatandaşlarımızın da Kurban kesme görevlerini hijyenik ortamda yapacaklardır. Bunun için elimizden geleni yaptık. Biz belediye olarak kurban kesim alanında her yıl olduğu gibi bu yılda kurban kesme ünitelerimizde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Kazasız belasız bir kurban bayramı geçirmeyi diliyorum. Herkesin, kurban bayramını kutluyorum. Hayırlı bayramlar.”diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI SABAH .’ BAYRAMLAŞTI

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI