KAPAKLI KAYMAKAMI BAYRAM SAĞIR İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

KAPAKLI KAYMAKAMI BAYRAM SAĞIR İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Miraç kandilinin sevinç ve mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Kaymakam Sağır, İslam Aleminin Miraç Kandili’ni tebrik etti.

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Miraç Kandili'nin toplumsal birlikteliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni eden Kaymakam Sağır mesajında şunları kaydetti: 

BARIŞ VE HUZURA VESİLE OLMASINI TEMENNİ ETTİ

“Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili'ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Türk ve İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu gecede Yüce Mevla’ya açılan ellerin, yapılan dua ve yakarışların, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, başta ilçemiz olmak üzere ülkemizin, İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyor, bu vesileyle ülkemizde yaşanan  asrın felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” 



KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ