KAPAKLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

KAPAKLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çocuk ve yetişkinlere yönelik kurs ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaç ve taleplerini yerine getiren çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çocuk ve yetişkinlere yönelik kurs ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engelli ve yetişkin bireyler ile çocuklara yönelik gerçekleştirilen resim ve makrome kurslarında çocuklar için hem sanatsal becerilerini geliştirmeleri hem de eğlenceli zaman geçirmeleri hedeflenirken engelli ve yetişkinler için sosyalleşip yeni hobiler edinebilecekleri alanlar açılmış oluyor. Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi Resim ve Makrome Kursları, Resim ve Grafik Eğitmeni Emel Şerifoğlu tarafından Salı ve Çarşamba günleri gerçekleştiriliyor. 

CANDAN BAŞKAN: “İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIMIZLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ’da hem çocuklarımızın hem de yetişkin bireylerin yeni hobiler edinebilmesi, sosyalleşmesi ve sanatsal becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla hayata geçirdiğimiz TEMEK kurslarına çok büyük önem veriyoruz.  Birçok farklı alanda, uzman eğitmen kadrolarımız tarafından verilen eğitimleri tüm ilçelerimizde daha da aktif hale getirmeye başlayacağız. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.



TEKİRDAĞ’DA RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU

BARO BAŞKANI GÜRCÜN'DEN EMNİYET VE HASTANE ZİYARETLERİ

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN HAYIRLI KANDİLLER

ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONDA 74 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI