KAPAKLI BELEDİYESİ’NDE TSE GELİŞTİRME VE BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDE TSE GELİŞTİRME VE BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Marmara Eğitim Şube Müdürü Serhat Canpolat, toplam kalite yolculuğunda Kapaklı Belediyesi’nin iyi bir yol izlediğini ifade etti.

Türk Standartları Enstitüsü Marmara Eğitim Müdürlüğü tarafından Kapaklı Belediyesi’nde görevli Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine yönelik ‘TSE Geliştirme ve Bilgilendirme’ eğitimi verildi.

BUGÜN ATILAN TOHUMUN MEYVELERİNİ İLERİDE TOPLAYACAĞIZ

Canpolat’ın birim müdürlerine verdiği bilgilendirmenin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de bir konuşma yaptı. Başkan Çetin, Kapaklı’nın yıllık ortalama 8 ila 10 bin arasında genç nüfus alan önemli bir ilçe olduğunu söyledi. Mustafa Çetin konuşmasının devamında şunları söyledi:

 “Yerel yönetimler olarak kişiye bağlı olmayan, sürdürülebilir bir sistemi hayata geçirmek istiyoruz. Herkesin yükü paylaşarak beklentileri karşılamaya çalışıp ilçenin kaderini değiştiren bir yönetim olmalıyız. Yönetimdeki arkadaşlarımın gayretlerini görüyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Daha farklı, daha iyi bir belediye olabilmek için sizlerin de katkısıyla çok çalışıyoruz. Dışarıdaki ilçelerden, illerden övgüler almaya başladık. Partimizin genel merkezinden dahi övgü ve teveccüh alıyoruz. Bu beni çok memnun ediyor. Sizlerle beraber bir tohum atıldı bunun meyvelerini de toplayacağız. Verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum." dedi.

İLK STANDART KANUNU PLAKETİ HEDİYE EDİLDİ

Başkan Çetin eğitimin sonunda, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Marmara Eğitim Şube Müdürü Sn. Serhat Canpolat’a anlatımları ve Sultan II. Bayezid Han döneminde çıkarılan dünyanın bugünkü manada ilk standart kanunu olan ‘Kanunname-i İhtisab-ı Bursa hediyesi için teşekkür etti.

 



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ