KAPAKLI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VEYSEL GÜVEN’E DOLANDIRICILIK DAVASI

KAPAKLI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VEYSEL GÜVEN’E DOLANDIRICILIK DAVASI

Kapaklı Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından Veysel Güven hakkında tehdit ve dolandırıcılıktan dava açıldı.

Kapaklı Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel Güven hakkında dolandırıcılık ve tehdit suçları nedeniyle dava açıldı. Çerkezköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde önümüzdeki günlerde görülmeye başlayacak davanın şikayetçilerinin Kemal Hüryılmaz ve Bülent Güçlü olduğu öğrenildi.

BORÇ PARA ALDIM DEMİŞTİ

İki yıl kadar önce kamuoyuna da yansıyan bazı alacak verecek meseleleri yüzünden gündeme gelen Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel Güven, bu olayların ardından belediye başkan yardımcılığı görevinden de alınmıştı. Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, 2021 yılında yaşanan gelişmeler sonrasında borç para aldığını ancak bunları geri ödediğini söylemişti. 

Kısa bir süre önce Çerkezköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan dava dosyasında Veysel Güven’in şikayetçi şahıslardan çeşitli zamanlarda borç ve ticari amaçlı olarak farklı seferlerde 120 bin TL, daha sonra yine 500 bin TL ve 100 bin Dolar gibi paraları aldığı belirtiliyor. Veysel Güven’e toplamda ise 550 bin ABD doları ve 470 bin TL para verildiği iddia edildi. Dava kapsamında, Veysel Güven’in taşınmaz satışı için irtibata geçtiği şikayetçi şahıslarla anlaşma sağladığı, para aldığı ancak taşınmaz satışının gerçekleşmediği mahkeme iddianamesine yansıdı. Bu arada, Veysel Güven’in, şikayetçilerden Bülent Güçlü’yü de tehdit ettiği gerekçesiyle hem dolandırıcılık hem de tehditten yargılanması istendi. 

Önümüzdeki günlerde başlayacak duruşmalarla Kapaklı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve halihazırda Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Veysel Güven, Çerkezköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM