KAPAKLI BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MİNİBÜS HATTI VATANDAŞLARI İSYAN ETTİRDİ

KAPAKLI BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MİNİBÜS HATTI VATANDAŞLARI İSYAN ETTİRDİ

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Yıldızkent Kavşağı’nda sürdürülen Köprülü Kavşak projesi nedeniyle Bahçelievler minibüslerinin yolculuk süresi uzadı.

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen Yıldızkent Köprülü Kavşak projesi nedeniyle Kapaklılı vatandaşlar yolculuk sürelerinin uzamasından dert yanarken Bahçelievler minibüs hattının sorunlarının çözülmesini talep etti. Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nden Çerkezköy’e seyreden Bahçelievler minibüslerinin Yıldızkent Kavşağı’nın kapalı olması sebebiyle Sanayi Otogar ışıklarından dönmesi yolculuk süresini uzattı. 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Yıldızkent Kavşağı’nda sürdürülen Köprülü Kavşak projesi nedeniyle Bahçelievler minibüslerinin yolculuk süresi uzadı. Yolun bir kilometre uzamakla birlikte trafik sıkışıklığının da yaşandığını dile getiren vatandaşlar yol çalışmalarının acilen tamamlanıp bu soruna bir çare bulunmasını yetkililerden talep etti.

BAHÇELİEVLER HATTINDA BELEDİYEDEN ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Kapaklı Bahçelievler minibüslerinin geçiş sıklığından da dert yakınmakta olan vatandaşlar yol çalışmaları ile birlikte Yıldızkent Kavşağı’nın kitlenmesi sonucu sorunlarının ikiye katlandığını dile getirdi. Bahçelievler araçlarının arttırılması gerektiğini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden talep ettiklerini söyleyen vatandaşlar, “Bahçelievler araçları 20 dakikada bir geçiyor. Çoğu zaman bu süre uzuyor. Gece saat 21:20’de son araç kalkıyor. O saatten sonra Bahçelievler’de yaşayan vatandaşlar evlerine nasıl gidecek? Bunu düşünen yok. Minibüslerde üst üste gidiyoruz. Çok kalabalık oluyor ve geçiş süreleri çok uzun. Bahçelievler hattının acilen elden geçirilmesi gerekiyor. Araç sayısının arttırılması gerekiyor. Yıldızkent kavşağının işlevsiz hale gelmesi sonucu yolculuk sürelerimiz de uzadı. Belediyeden acil bir çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 



HAYIRSEVER AİLE, KIZLARININ ADINI SAĞLIK OCAĞINDA YAŞATACAK

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN TEK HANELİ ENFLASYON AÇIKLAMASI

TEKİRDAĞ’DA ANIZ YANGINI

TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA