KAPAKLI İLÇE BAŞKANI ÇOK SERT ÇIKTI

KAPAKLI İLÇE BAŞKANI  ÇOK SERT ÇIKTI

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, LGBT yürüyüşüne çok sert tepki gösterirken, "Alparslan Anadolu`ya `İbneler yürüsün` diye girmedi! Fatih Sultan Mehmet İstanbul`u `İbneler ürüsün` diye fethetmedi!"dedi.

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, İstanbul`da yapılan LGBT `onur` yürüyüşüne çok sert tepki gösterdi. Diler açıklamada "Alparslan Anadolu`ya `ibneler yürüsün` diye girmedi! Fatih Sultan Mehmet İstanbul`u `ibneler ürüsün` diye fethetmedi! Mustafa Kemal Türk vatanında `ibneler türesin` diye savaşmadı!"

Diler yazılı açıklamada şunlara yer verdi:

SAPKINLIKTIR

Netflix gibi dizi ve film platformlarında muhakkak `Erkekle erkek` `Kadınla kadın` ilişkisini araya sıkıştıran sahneler yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Gençlerimize bir şeyler empoze edilmeye çalışılmaktadır. Her ne derseniz diyin bunun adı sapkınlıktır... Bu kültür bizim kültürümüz değildir. Bu yozlaşmadır batının çarpık düşünceleridir. Biz batının olmayan kültürünü değil, Teknolojisini almalıyız.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İPTAL EDİLMEZSE...

Alparslan Anadolu`ya `ibneler yürüsün` diye girmedi! Fatih Sultan Mehmet İstanbul`u `ibneler ürüsün` diye fethetmedi! Mustafa Kemal Türk vatanında `ibneler türesin` diye savaşmadı! Toprağın altındaki milyonlarca Türk, Kürt, Alevi Sünni, Boşnağı, Azerisi, Lazı, Pomağı, Müslüman ecdadımız, atalarımız  `ibnelere hürriyet` için şehit olmadı! Herkes aklını başına alsın, bunları kimlerin sokağa döktüğünü kimlerin bu Lut kavminin devam eden ahlaksızlarına Avrupa Birliği Uyum Yasası çerçevesinde 6284 sayılı kanunu imzaladığını da biliyoruz. İstanbul Sözleşmesi iptal edilmezse bu lgbt soysuzları daha çok iş açacak başımıza.

`Herkesin cinsel tercihine saygı duyarız` diye bir cümle yapısı ile başlamaktansa gerçeği söylemek daha iyi olur. Allah`ın haram kıldığı helak olmuş kavimleri hepiniz biliyorsunuz. Belki hastalıksınız belki de hastalıklı yaptığınız iğrenç ötesi ve bunu meşrulaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Toplum size karsıyken siz yandaş medya ile ayağa kalkmaya çalışmaktasınız. Lanetlisiniz ve pisliksiniz sizi kınamıyorum ama adisiniz.

HOMOSEKSÜELLİK 3 DİNDE DE HARAMDIR

LGBT denen livatacı sapıklarla cehennem buz tutana kadar mücadele etmemiz Hak?tır! Kutsallarımıza saldıracak kadar aşağılık bir topluluk olan lgbt`lilere duyarsız kalan herkes bu yapıyı desteklemiş olur. Bu bardağı taşıran ne ilk ne son damla bu sessiz kaldığımız müddetçe ilerleyecek. Kimse bizim milli manevi değerlerimizi yıpratamaz. İngiliz derin devleti dünyayı ısrarla homoseksüellerin iğrençliğinin içine çekmek istiyorlar. Homoseksüellik 3 dinde de haramdır

YEİSE DÜŞMEDEN ADALETİ VE KARDEŞLİĞİ TESİS ETMELİYİZ

Dünyada bunca kötülüğün, fitnenin, ahlaksızlığın, adaletsizliğin, her nevi zulmün afakı sardığı, kardeşin kardeşi katlettiği bu asırda; bizler yeise düşmeden, iman dolu yüreğimizle, azim ve kararlılıkla, yılmadan, usanmadan iyiliği, güzelliği, merhameti, adaleti ve kardeşliği tesis etmeliyiz. Davamız ulvi, yolumuz zorlu ve oldukça çetin.. İnanıyoruz ki, İstikbal`de en gür seda hakkın ve hakikatın sedası olacaktır.  Hakim olan Yüce Allah üzerimizdeki yardımını artırsın ve bizleri muvaffak eylesin.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR