KAPAKLI?DA NİKAH YAPACAKLARIN DİKKATİNE

KAPAKLI?DA NİKAH YAPACAKLARIN DİKKATİNE

Kapaklı Belediyesi tarafından İçişleri Bakanlığı`nın yayınladığı genelge doğrultusunda nikah törenlerine bir dizi düzenleme getirildi.

Kapaklı Belediyesi tarafından İçişleri Bakanlığı`nın yayınladığı genelge doğrultusunda nikah törenlerine bir dizi düzenleme getirildi. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ?Her şey sağlığımız için? düşüncesiyle tedbirlerini artıran ve çalışmalarını en üst seviyeye çıkaran Kapaklı Belediyesi yoğun katılımlı ortamlardan kaçınılması amacıyla nikah işlemlerine de katılımcı sınırlaması getirdi.

NİKAHLAR TÖRENSİZ VE İKİ ŞAHİT EŞLİĞİNDE KIYILACAK

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan COVID-19 önlemleri ve 16 Mart 2020 tarihli İçişleri Bakanlığı`nın yayınladığı genelge doğrultusunda; nikahlar törensiz ve iki şahit eşliğinde kıyılacak. Nikah kıyma işlemi sadece Belediyemiz Nikah Salonu`nda gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımız mevcutta bulunan müracaatlarını belediyemizin evlenme birimine başvurarak iptal edebilir veya erteleyebilir. Yabancı uyruklu vatandaşların ise nikah müracaatları geçici bir süre kabul edilmeyecektir."

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR