KAPAKLI`DA ALTYAPI YILBAŞINDA BİTECEK

KAPAKLI`DA ALTYAPI YILBAŞINDA BİTECEK

Kapaklı`da başlayan altyapı çalışmalarıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Fazla uzatmadan, vatandaşı da fazla rahatsız etmeden yılbaşına tamamlamayı planlıyoruz."dedi.

TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından Kapaklı Pınar Bulvarı`nda başlayan altyapı çalışmaları çalışmalarıyla ilgili Trakya Flaş Haber`e konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yılbaşında tamamlamayı planladıklarını açıkladı.

KİMSE YAZIN TOZ KIŞINDA ÇAMUR OLMASINI İSTEMEZ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in yakından takip ettiği ve sık sık çalışmalarda bulunan TESKİ ekiplerini ziyaret ederek bilgi aldığı Pınar Bulvarı`nda başlayan altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Altyapı da acil olan işlerden başlıyoruz. Kademe kademe yapacağız. Kapaklı`da başladık. Fazla uzatmadan vatandaşı da fazla rahatsız etmeden sanıyorum yılbaşına bitirmemiz lazım. Vatandaş sabırsız. Haklıdır da. Kimse yazın toz kışında çamur olmasını istemez. Bu yüzden yılbaşına tamamlamayı planlıyoruz."diye konuştu.

 BU DÖNEM BİTMEDEN ÇERKEZKÖY`Ü DE TAMAMLAYACAĞIZ

Kapaklı gibi Çerkezköy`de de altyapı çalışmasına ihtiyaç bulunduğunu hatırlatan Başkan Albayrak, "Bu dönem 5 yıl içinde tüm altyapı çalışmalarını bitirmeyi planlıyoruz. Her yerde altyapı çalışması yapmamız gereken bölgeler var. Sırayla program dahilinde yapacağız. Çerkezköy`deki altyapı da çok önemli. Asbes boruların değişmesi lazım. Çerkezköy`ün ikinci dönem altyapısı bitecek."dedi.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR