ONURLU, BİR O KADAR ZORLU VE SAYGIN BİR MESLEK DALIDIR

ONURLU, BİR O KADAR ZORLU VE SAYGIN BİR MESLEK DALIDIR

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, " Toplumların gelişiminde öncü olan gazetecilik mesleği, son derece onurlu, bir o kadar zorlu ve saygın bir meslek dalıdır."dedi.

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında gazeteciliğin onurlu ve zorlu bir saygın meslek dalı olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Çetintaş, şunları kaydetti:

"Toplumların gelişiminde öncü olan gazetecilik mesleği, son derece onurlu, bir o kadar zorlu ve saygın bir meslek dalıdır. Objektif ve ilkeli tarafsız habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

Şehrimizin gelişimi ve daha güzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz Çerkezköy?ümüzün değerli basın mensupları başta olmak üzere Ahirete intikal eden değerli basın mensuplarımıza Allah?tan rahmet dilerim Görevini icra eden basın mensuplarımızın da  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü en içten dileklerimle kutlar ve başarılarının devamını dilerim"



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ