2021`İN İLK BEBEĞİNE ALTIN TAKTI

2021`İN İLK BEBEĞİNE ALTIN TAKTI

Yılın son gecesinde Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne ziyarette bulunan AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 2021`in ilk bebeğine de altın taktı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, dün gece Devlet Hastanesi`ni ziyaret ederek, nöbet tutan sağlıkçılar ile hastaların gönlünü aldı. Personele tatlı ikram eden Çetintaş, yeni yılın ilk dakikalarında da dünyaya gelen Ali Ömer`i de altın taktı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 2020`nin son saatlerini 2021`in ilk dakikalarını Çerkezköy Devlet Hastanesi`nde geçirdi. Hastanede yeni yılla birlikte dünyaya gelen ilk bebek Ali Ömer olurken, Çetintaş anne Emine Yıldızlı ile baba Cüneyt Yıldızlı`yı tebrik etti. Yıldızlı çiftini bu güzel anda yalnız bırakmayan Kamil Çetintaş, Ali Ömer`e hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerken altın taktı.

Çetintaş, 2020`nin son saatlerinde de Çerkezköy Devlet Hastanesi`nde görev yapan sağlık personeline `Hayırlı nöbetler` dileğinde bulunarak baklava ikram etti. Çetintaş`a yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM