KAGEDER ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU: KADINLAR ÜRETİYOR, EKONOMİYE KATKI SAĞLIYOR

KAGEDER ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU: KADINLAR ÜRETİYOR, EKONOMİYE KATKI SAĞLIYOR

Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) üyeleri, hem dayanışmayı güçlendirmek hem de kadın emeğini desteklemek amacıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) üyeleri, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şenol Sokak üzerindeki dernek binasında düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Dernek Başkanı İş Kadını Nilgün Zaimoğlu öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, dernek üyeleri ve basın mensupları samimi bir ortamda bir araya geldi. Kahvaltıda, yine KAGEDER üyelerinin el emekleriyle hazırladığı ürünler ikram edildi.

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Nilgün Zaimoğlu, KAGEDER’in sadece sosyal dayanışmayı değil, aynı zamanda kadınların ekonomik güçlenmesini de hedeflediğini vurguladı.
Zaimoğlu, “Üyelerimizin ekonomisine katkı sağlamak için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Birçok üyemiz evlerinde ve işletmelerinde turşu, mantı, tarhana, erişte, reçel ve glutensiz ürünler hazırlıyor. Biz de bu ürünlerin tanıtım ve satışına destek olarak onların ev ekonomilerine katkı sunmaya çalışıyoruz.” dedi.

KAGEDER’in kadınların üretim gücünü ön plana çıkaran bu yaklaşımı, Çerkezköylü kadınlar arasında da büyük ilgi görüyor. Dernek, kadın girişimciliğini teşvik eden çalışmalarıyla bölgede örnek olmayı sürdürüyor.

 



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ