HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

KADINLARIN HÜNERLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI!

KADINLARIN HÜNERLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI!

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile bu yıl açmış oldukları, Abajur Kursu, Makyaj Kursu ve Dikiş Kursunun ürünlerinin yer aldığı sergi açılışı düzenlendi.

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile bu yıl açılan, Abajur Kursu, Makyaj Kursu ve Dikiş Kursunun ürünlerinin yer aldığı sergi törenle açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

El emeği göz nuru kadınların hünerlerini gösteren ürünlerin kursiyerler tarafından tamamlanmasından sonra Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği ile Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen sergide konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, ?Bizlere buranın dernek olması fikriyle gelen KAGEDER Dernek Başkanı Zeynep Bozkurt Hanımla inceleme yaptıktan sonra buranın düzenlenmesi ve aktif olması için çok emek sarf etmek gerektiğini söyledim. Şu an görüyorum ki güzel emekler, çabalar var. Biz elimizden gelen desteği sunmaya hazırız. Kursiyerlerimizin emeklerine sağlık. Başkanımızın da bu güzel organizasyonu için teşekkürlerimi sunuyorum. Talep edildikçe kurslarımız devam edecektir.? dedi.  

ZEYNEP BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt yaptığı konuşmada, ? Biz kadınlar çok güçlüyüz. İstediğimiz zaman başaramayacağımız iş yok. Bunun örneği bu dernek. Pandemi dönemi, bütçe sıkıntısı gibi sorunlarla mücadele ederken bile dernek üyesi kursiyerlerimizler ve birbirinden değerle hocalarımızla  çok güzel işler başardık. Kurslarımız talep olduğu sürece müdürümüzün de desteği ile devam edecek. Abajur Kursu Hocamız Devlet sanatçımız Gülhiz hanıma,  Dikiş Kursu Hocamız Aysun hanıma, Makyaj Kursu Hocamız Nida hanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Kursiyer arkadaşlarımız da emeklerine sağlık. Sergi açılışımıza gelen Çerkezköy İlçe Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman beye, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetimine, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez hanıma ve yönetimine,  Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar Hanım ve yönetimine,  Gelecek Partisi ilçe Başkanı Veysi Karakoç Bey ve yönetimine, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş Bey ve yönetimine, Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya beye, Şengül Civan Hanıma, Arzu Hanıma ve ismini sayamadığı birçok dost ve arkadaşıma sizlerin aracılığıyla teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 

Açılışın ardından davetliler, kadınların hünerlerini sergilediği el emeği göz nuru bir birinden güzel ürünleri tek tek inceleyerek, sergiyi gezdi.

 

 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI