KADIN CİNAYETLERİ OLAĞAN HALE GETİRİLMEYE ÇALIŞILMAKTADIR!

KADIN CİNAYETLERİ OLAĞAN HALE GETİRİLMEYE ÇALIŞILMAKTADIR!

Türkiye Değişim Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çiğdem Banali Bülbül, kadın cinayetleriyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye Değişim Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çiğdem Banali Bülbül, kadın cinayetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Bülbül, “Bu cinayetler münferit olaylar olarak değerlendirilip olağan hale getirilmeye çalışılmaktadır.” dedi.

Yazılı bir basın açıklamasında bulunan Türkiye Değişim Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çiğdem Banali Bülbül, kadın cinayetlerinin olağan hale getirilmeye çalışıldığını öne sürdü. İlçe Başkanı Bülbül, şunları dedi:

Ülkemizde son 20 yıldır yaşanan Kadın cinayetleri politiktir, kadınlarımız defalarca şikâyetçi olup, koruma istedikleri halde devletin kurumları tarafından korunmamışlar, göz göre göre şiddete ve ölüme terk edilmişlerdir. Bu cinayetler münferit olaylar olarak değerlendirilip olağan hale getirilmeye çalışılmaktadır.

Eşi tarafından şiddete maruz kalana müdahale edenler cezaevine gönderilirken, bu cani ruhlar ceza almak şöyle dursun yine toplum içine karışması sağlanarak cesaretlendirilmektedir. Kadınları yok sayan, onların yaşam haklarını ellerinden almaya çalışan, kadının yeri evidir anlayışına dur diyebilmek ancak bir yolla mümkün olabilir.”

Bülbül, sözlerini şöyle tamamladı: “Sizi yok sayanı,  Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği haklarınızı koruyabilmeniz için SİZ de bu anlayışı yok sayın. Yoksa daha çok Emine Bulut'lar, Şule Çet'ler, İlknur Gökay Tuncel’ler, Birsen Pirpor’lar yaşamları yol kenarında son bulan sessiz bir çığlık olarak aramızdan ayrılırlar. Yattıkları yer incitmesin onları… Üzgünüm”



MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!