Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KADIKÖY UÇURTMA ŞENLİĞİ NE ZAMAN?

KADIKÖY UÇURTMA ŞENLİĞİ NE ZAMAN?

Kadıköy Gönüllüleri, Kadıköy Muhtarlığı ve Saray Belediyesi’nin işbirliğinde 18 Haziran Salı (Kurban Bayramı’nın üçüncü günü) 7. Geleneksel Uçurtma Şenliği gerçekleştirilecek.

Saray’ın Kadıköy Mahallesi’nde Kadıköy Gönüllüleri, Kadıköy Muhtarlığı ve Saray Belediyesi’nin işbirliğinde 18 Haziran Salı (Kurban Bayramı’nın üçüncü günü) 7. Geleneksel Uçurtma Şenliği gerçekleştirilecek.

KADIKÖY’DE UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNDE DANS EDECEK
Tekirdağ’ın Saray ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde Kadıköy Gönüllüleri, Kadıköy Mahalle Muhtarlığının organizasyonu ve Saray Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Geleneksel Uçurtma Şenliğinin yedincisi düzenlenecek. Kurban Bayramı’nın üçüncü günü(18 Haziran Salı) Kadıköy mesire alanında yapılacak olan şenlikte çocuklar eğlenceli aktivitelerle keyifli bir gün geçirecek. 18 Haziran Salı günü 15.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan 7. Kadıköy Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde çocuklar uçurtmalarını en yükseğe uçurabilmek için kıyasıya yarışacak.
UÇURTMA ŞENLİĞİ’NE DAVET
Şenlik ile ilgili açıklamada bulunan Kadıköy Gönüllüleri açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gökyüzüne sahip olamasan da mutlaka bir uçurtmaya sahip ol. Tekirdağ/ Saray/ Kadıköy Mahallesi 7.Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”



Anahtar Kelimeler: KADIKÖY UÇURTMA ŞENLİĞİ ZAMAN?

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR