Gündem

Gündem Haberleri

KABLOLAR ALLAH’A EMANET!

KABLOLAR ALLAH’A EMANET!

Çerkezköy’de PTT’ye ait olduğu belirtilen telefon ve internet hatlarına ait dağıtım şebekesinin kapağı bir haftadır açık. Semt sakinleri, kapağı açık kalan şebekenin üstünün bir an önce örtülmesini istiyor.

Çerkezköy’de PTT’ye ait telefon ve internet hatlarının taşındığı dağıtım şebekesine ait kabloların bulunduğu kutunun kapağı açık kalınca, vatandaşlardan tepki aldı.

 Bir haftayı aşkın süredir kapağı olmayan PTT hattının çevreden geçen vatandaşlar içinde içine düşme tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor. Çerkezköy Bağlık Mahallesi’nde bulunan Sağlık Ocağı’nın hemen yanındaki PTT’ye ait telefon ve internet dağıtım kutusunun kapağı çalınınca, bir haftadır açık halde kaldı. Hiçbir yetkilinin ilgilenmediği kapakla ilgili vatandaşlar tepki gösterdi. Semt sakinleri, çevreden geçenlerin ya da çocukların kapağı açık içerisi kablolarla dolu şebeke hattına düşebileceğini hatırlatarak, “PTT’ye bildirdik ama kimse ilgilenmedi. Buradan yüzlerce aboneye hizmet veriliyor. Kabloların kesilme riski var. Hem de bu boşluğu görmeyip içerisine insanlar düşebilir.  Bir an önce PTT bu kutunun kapağını kapatsın.” talebinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: KABLOLAR ALLAH’ EMANET!

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?