KABİR ZİYARETİNE GELENLERE ÇİÇEK DAĞITIMI YAPILDI

KABİR ZİYARETİNE GELENLERE ÇİÇEK DAĞITIMI YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde de ilçedeki mezarlıklarda çiçek dağıttı.

Çerkezköy Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de ilçe genelindeki mezarlıklarda çiçek dağıtımı yapıldı.

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon,  Bahçeli, Türbedere ve Yeni İlçe Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklardaki kabir ziyaretlerinde Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz çiçek dağıtımı yapıldı.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Kurban Bayramı nedeniyle kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlara ücretsiz çiçek dağıtıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak, yakınlarının mezarlarına bir çiçek dikebilmelerini sağlamak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan tüm mezarlıklarımızda çiçek dağıtımı gerçekleştirdik. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın da yarın başlayacak olan Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmelerini temenni ediyorum. Hayırlı Bayramlar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 



TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI

ÇERKEZKÖY'DE BAYRAM GÜNÜ TANKERLERLE SU TAŞIDILAR

BAŞKAN YÜCEER’DEN BAYRAM MESAİSİ

TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ’NDE SAHNE ALAN SON İSİMLER RUBATO VE ŞEVVAL SAM OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEER BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI