JANDARMA GENEL KOMUTANI ÇETİN VE VALİ YILDIRIM İNCELEMELERDE BULUNDU

JANDARMA GENEL KOMUTANI ÇETİN VE VALİ YILDIRIM İNCELEMELERDE BULUNDU

Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin Jandarma Komutanlığı için tahsisi planlanan binada incelemelerde bulundu.

Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin Jandarma Komutanlığı için tahsisi planlanan binada incelemelerde bulundu

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birliklere teftiş ve denetlemede bulunmak üzere Tekirdağ`a gelen Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin ve Vali Aziz Yıldırım,  Çorlu Asayiş Jandarma Bölük Komutanlığı için tahsisi planlanan binada incelemelerde bulundu. Binayı gezen Jandarma Genel Komutanı Çetin ve Vali Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Kılıç?tan bina hakkında bilgi aldı.

Ardından Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin ve Vali Aziz Yıldırım,  kamu düzeninin sağlanması maksadıyla Çerkezköy`ün Kızılpınar Mahallesi`nde yapımında son aşamaya gelinen Jandarma Karakolu Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Karakol Hizmet Binası inşaat alanını gezen Jandarma Genel Komutanı Çetin ve Vali Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Kılıç?tan bina hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında Jandarma Genel Komutanı Çetin ve Vali Yıldırım?a Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan eşlik etti.

 

 



YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI