İYİ PARTİLİ YUSUF ÇETİN’DEN ÇTSO’YA OKUL TEŞEKKÜRÜ

İYİ PARTİLİ YUSUF ÇETİN’DEN ÇTSO’YA OKUL TEŞEKKÜRÜ

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ÇTSO ve TOBB işbirliği ile Kapaklı’ya okul yapılması için Tekirdağ Valiliği’nde yapılan protokol sonrası bir teşekkür mesajı yayımladı.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin’den Çerkezköy TSO’nun (Ticaret ve Sanayi Odası) Kapaklı’ya okul yaptıracak olması nedeniyle bir teşekkür mesaj yayımladı.

İYİ Partili Yusuf Çetin, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

TOBB'un eğitime katkı amaçlı yapmış olduğu destekler konusunda ÇTSO ve Tekirdağ Valiliği ile İl Milli Eğitim müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi'nin yapılan protokolün imzalandığı bilgisini basın yoluyla öğrenmiş bulunmaktayız. Şubat 2022 de yapmış olduğumuz çağrı üzerine bir araya gelen Kapaklı Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti başkanları/ temsilcilerinin TOBB'un ticaret odaları üzerinden eğitime katkı amaçlı okul yaptırma projesi kapsamında Çerkezköy Ticaret Odasına planlanan okulun Kapaklı'ya yapılması konusunda bizlere destek veren ve oluşturulan kamuoyu çerçevesinde duyarlılık gösteren herkese bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca bu okulun Kapaklı 'ya yapılması konusunda ÇTSO Başkanı ve Yönetimine ve bu okulun Kapaklı 'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 



CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI