İYİ PARTİ'Lİ KÖKSAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İYİ PARTİ

İYİ Parti Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Dilek Köksal, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Dilek Köksal, Çerkezköy Erzurumlular Derneği'nde gerçekleşen kahvaltı programı sonrasında düzenlediği basın toplantısında milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

İYİ Parti Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Dilek Köksal, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Köksal, Türkiye’de son zamanlarda yaşanan sel felaketi ve depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. 

DAHA İYİSİNİ YAPABİLMEK İÇİN

Köksal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önderliğinde başlatılan cesurlar hareketinin bir neferi olmaktan onur duyduğunu belirterek, Türkiye’nin ikinci yüzyılında en önemli seçim sürecine girdiklerini ifade etti. Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunduklarını söyleyen Köksal, partisine gönül vermiş tüm dostlarıyla birlikte daha iyisini yapabilmek için yola çıktıklarını kaydetti.

Köksal, Lüleburgazlı çiftçi bir ailenin en büyük evladı olarak dünyaya geldiğini ve iş hayatına muhasebe, satın alma ve finans birimlerinde çalışarak başladığını, ardından kendi şirketlerini kurarak ticarete atıldığını belirtti. 13 yıldır Tekirdağ’da hizmet verdiği insan kaynakları ve özel güvenlik şirketleriyle istihdam oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Köksal, bölgesine fayda sağlayacak sosyal projelerde de yer aldığını ve Umay arama kurtarma derneği kurucu başkan yardımcısı olduğunu dile getirdi. 2017 yılında İYİ Parti saflarında yer aldığını ve 2019 yerel seçimlerinde meclis üyesi olarak görev aldığını belirten Köksal, şimdi ise milletvekilliği aday adayı olduğunu açıkladı. Köksal, her adımını teraziye koyarak ve millete güvenerek yürüyen bir insan olduğunu vurgulayarak, aday adayı olan tüm İYİ Parti üyelerine başarılar diledi.



Anahtar Kelimeler: PARTİ' KÖKSAL MİLLETVEKİLİ ADAYI