İYİ PARTİ’DEN KAPAKLI’DA ANLAMLI ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN KAPAKLI’DA ANLAMLI ZİYARET

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Belediyesi’nin eski başkanlarına yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor…

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’ndan anlamlı ziyaretler. Kapaklı Belediyesi’ne hizmet veren eski başkanlara yönelik ziyaretler gerçekleştiren İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ilk ziyaretini iki dönem belediye başkanlığı yapan Şemsettin Dubaz’a oldu.

İLK ZİYARET DUBAZ’A OLDU

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Kapaklı Belediyesi’ne hizmet veren eski başkanlara yönelik ziyaret programı oluşturuldu. Bu kapsamda ilk ziyaret iki dönem Kapaklı Belediye Başkanlığı yapan Şemsettin Dubaz’a oldu. Ziyareti yönetimiyle birlikte yapan Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin,  “İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız program çerçevesinde geçmiş dönemlerde Kapaklı Belediye Başkanlığı yapmış değerli başkanlarımızı ziyaret programımız oluşturuldu. Kurucu Belediye Başkanı sayın Recep Güven (1986-1989) hayatta olmaması dolayısıyla, ilk ziyaretimiz iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış sayın Şemsettin Dubaz başkanımıza (1989-1994 ve 1999-2004) oldu. Bu vesileyle sayın Recep Güven Başkanı da rahmet ve şükranla anıyoruz.”dedi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Eski belediye başkanı Şemsettin Dubaz ile sohbet edip, eski günleri yad eden İlçe Başkanı Yusuf Çetin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Kapaklı Belediyesi Kurucu Belediye Başkanımız rahmetli Recep Güven zamanında Belediye Meclis Üyeliği de yapmış ve aynı dönemde belediye kuruluş aşamasında birlikte çalışmış olan değerli büyüğümüz Şemsettin Dubaz ile görev yaptığı dönemine ait istişarelerde bulunduk. Kendilerinin değerli fikirlerinden ve tecrübelerinden istifade etmek için oldukça verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı başkanımıza şükranlarımızı sunarız. Bundan sonra da Kapaklımıza hizmet etmiş değerli başkanlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz.”



Anahtar Kelimeler: PARTİ’ KAPAKLI’ ANLAMLI ZİYARET