İYİ PARTİ YARIN SEÇİM OLSA HAZIR!

İYİ PARTİ YARIN SEÇİM OLSA HAZIR!

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Doğan beraberinde İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve il, ilçe yöneticileriyle Trakya Flaş Haber’i ziyaret ederek, açıklamalarda bulundu.

İYİ Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Doğan, “Tüm sandıklarda üyelerimiz arasında görev dağılımı yapılmış durumda. Bugün seçim olsa, Çerkezköy teşkilatımız hazır.”dedi.

 

İYİ Parti Tekirdağ İl başkan Yardımcısı Muzaffer Doğan, Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve il, ilçe teşkilatlarından büyük bir grupla Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti. 4 İl Başkan Yardımcısı ile gazetemize gelerek Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’e saha çalışmaları hakkında bilgiler aktaran İYİ Partililer, 330 sandıktan teşkilatlandıklarını belirterek seçime hazır olduklarını kaydettiler. İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcılarından Muzaffer Doğan’ın açıklamalarda bulunduğu ziyarette ilk konu 6’lı masa ve HDP oldu.

TÜRKİYE PARTİSİ OLMA FIRSATINI KAÇIRDI

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Doğan, 6’lı masanın yapılacak ilk seçimden başarıyla çıkacağını ve yeni Cumhurbaşkanı’nın muhalefetin belirleyeceği adayın olacağını söyledi. Doğan, “Selahattin Demirtaş ile birlikte HDP yüzde 13 oy almıştı. HDP isteseydi Türkiye partisi olabilirdi. Ama onlar bunun yerine teröre, terör örgütüne yakın olmayı tercih ettiler. Terörü lanetlemeyen, terör örgütüne açıkça mesafe koymayanlarla bizim işimiz olmaz. HDP Türkiye partisi olma fırsatını kaçırdı. İYİ Parti olarak duruşumuz bellidir. Terörü lanetlemeyen, arasına mesafe koymayan hiçbir partiyle bir araya gelmeyiz.”diye konuştu.

TEKİRDAĞ’DA YÜZDE 23 OYUMUZ VAR

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Doğan, sürekli halkın içerisinde olduklarını belirterek, “11 ilçemizin 11’inde de sürekli sahadayız. İYİ Parti vatandaşlarımızla her zaman birlikte oluyor. Halkımızın teveccühü İYİ Parti ve onun lideri Meral Akşener’e her geçen gün artıyor. Biz bunu yakından görüyoruz. Yapılacak ilk seçimde bu sandığa yansıyacak. Yapılacak ilk seçim sonrası, İYİ Parti’ye bakış açısı da şartlarda değişecek.” dedi. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in sorusu üzerine açıklamalarını sürdüren Doğan, “İl Genelinde yapılan ankette İYİ Parti’nin oyları şu an için yüzde 23. Ak Parti’nin oyları yüzde 27. Biz yakında AK Parti’yi de geçeceğiz.

İLÇELERİMİZ ARASINDA EN İYİ ÇALIŞAN TEŞKİLATIMIZ ÇERKEZKÖY

Sık sık kamuoyunun gündemine gelerek, parti içerisinde tartışmalara neden olan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu ve Başkan Yasemin Altın Erseçkin ile ilgili olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Albez’in sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Doğan, “İlçe Başkanımızdan memnunuz. Görevden alındı, alınacak türü söylemlerin hiçbir karşılığı yok. Bunun dedikodusu bile İYİ Parti’ye yapılmış kötülüktür. Yaptığımız ankette Çerkezköy İlçe Yönetimimizin en iyi ilçeler arasında çıktı. Bunu birileri kendi yolları açılsın diye yapıyorsa, açılmıyor. İYİ Parti’ye zarar veriyorlar. Ne İYİ Parti’ye ne de Çerkezköy’e hizmet eder. İYİ Parti İlçe Başkanımızı gelip sahada görüyoruz. Herkesin elinden tutmak istemesini görmek bizi memnun ediyor. Böyle bir ilçe başkanımız var. Biz memnunuz ilçe başkanımızdan, yönetiminden ve yürüttükleri çalışmalardan.” açıklamalarını yaptı.

330 SANDIKTAN GÖREVLENDİRME YAPTIK

İYİ Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Doğan, “Tüm sandıklarda üyelerimiz arasında görev dağılımı yapılmış durumda. Bugün seçim olsa, Çerkezköy teşkilatımız hazır.” dedi. Doğan, İYİ Parti Çerkezköy Seçim İşleri ve Teşkilatlandırma Sunum İşleri Başkanı Serkan Avcı’ya sözü vererek, seçimlere yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermesini istedi. Avcı, Çerkezköy’de 330 sandık bulunduğunu belirterek, “Çerkezköy’de son seçimde 105 bin seçmen vardı. Yaklaşık 30 bin seçmen artışı var. Şu an için 133 bin seçmen bulunuyor. Bugüne kadar 330 sandığın tamamında görev dağılımını yaptık. Sandık güvenliği eğitimlerini de tüm sandıklarda görevli arkadaşlarımıza yönelik tamamladık. 8 bin yeni seçmen oy kullanacak. 25 yaş üzeri Çerkezköyümüz’de 20 bin seçmen var. Yani Z kuşağı. 30 bin nüfus artışımız var. Bu yüzden önümüzdeki seçimde sandık sayısı yaklaşık 380 olacak. Biz 330’unda görevlendirmeyi yaptık. Tam olarak sandık sayısı açıklanınca, kalan sandıklar için de üyelerimiz arasında görevlendirmeyi yapacağız.”dedi.



Anahtar Kelimeler: PARTİ YARIN SEÇİM HAZIR!

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM