İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ENEZ KAPLAN HER HAFTA BİR İLÇEDE

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ENEZ KAPLAN HER HAFTA BİR İLÇEDE

İYİ Parti Tekirdağ’da 11 İlçe Başkanı ve Milletvekiliyle saha çalışmalarına hız verdi.

İYİ parti Tekirdağ il Başkanlığı Yeni bir çalışma programı hazırladı. Bu çalışma programı gereğince Tekirdağ milletvekili Enes Kaplan, 11 ilçe başkanı ve yönetimini diğer ilçeleri daha iyi tanımak ve ortak çözümler üretebilmek için her hafta bir ilçede halkla buluşmaya devam edilecektir.

İYİ parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Milletvekili ve 11 ilçe başkanı ve ekipleri ilk uygulamayı Şarköy ilçemizden başlattı. İlçede beş ayrı bölgede çalışma başlattı. İYİ parti ekibini karşısında gören Şarköylüler gelecekle ilgili zihnindeki ve gönlündeki gelecek beklentilerini İyi partililerle bol bol paylaşma etme imkanı buldular.

İYİ PARTİ İKTİDARIYLA HALKIMIZ HAYAL ETTİĞİ YAŞANTISINA KAVUŞACAKTIR

Şarköy çalışması için açıklamalarda bulunan İYİ parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya; “Halk için siyaset yaptığımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Bizler makam koltuklarında oturmak için değil, sokakta vatandaşlarımızla bir araya gelmek için siyaset yapıyoruz. Bu bilinçle her gün sahaya çıkarak vatandaşımızı dinliyoruz. Bu hafta da 11 ilçe başkanımızla hazırladığımız çok yoğun bir program gerçekleştirdik. Halkımızla, esnaflarımızla bir araya geldik. Görüyoruz ki Şarköylülerle İYİ Parti’nin çok büyük bir karşılığı var. Yapılacak olan ilk seçimlerde İYİ Parti’nin Şarköy de bayrağı en önde taşıyacağını görecekler. Sonuç olarak ,Hayat pahalılığı ve kötü yönetim nedeniyle hakikaten halkımızda itiraz ve infial çok yüksek. Vatandaşın tek beklediği sandık ve İYİ parti iktidarıdır. Liyakatla eşitlenen, güvenle yaşayan, üreterek kazanan, sevgi ile güçlenen, adalet ile özgürleşen İYİ Parti iktidarıyla halkımız hayal ettiği yaşantısına kavuşacaktır.” dedi



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI