İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN YENİDEN ADAY

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN YENİDEN ADAY

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Atın Erseçkin, 27 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan 3. Olağan Kongre öncesinde yeniden ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Atın Erseçkin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaklaşan kongre öncesinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Erseçkin, listesinin ise sarı renk olduğunu belirtti.

TEŞKİLAT ÜYELERİNE KAHVALTI VERDİ

Parti binasında Pazar sabahı kahvaltı programı düzenleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilçe başkan adaylığını açıkladı. Kahvaltının ardından teşkilat mensuplarıyla birlikte basın açıklaması yapan Erseçkin bir kez daha ilçe başkanlığı için yola çıktıklarını belirterek, “Başladığımız günden bu yana hep birlikte emin adımlarla yürüdüğümüz kutsal davamızda bir kez daha yola çıkabilmek için bir yerden başlamamız gerekiyordu. Dün seçim kuruluna teslim etmiş olduğumuz onaylı askıda itirazsız delege listemizi saat 17:20 itibariyle ilçe seçim kuruluna teslim ettikten sonra yapmamız gereken bir görev kaldı. O da sizlerin huzuruna çıkarak bir kez daha bu yolda emin adımlarla yılmadan bıkmadan, usanmadan bana güvenen davamıza inanan insanlarla birlikte yol yürüyeceğimizi herkese güçlü bir şekilde haykırmaya karar verdik.” diye konuştu.

RENGİ SARI

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Kongresi’nin 27 Kasım tarihinde kongrenin yapılacağını hatırlatan Erseçkin, “Bir eş, bir anne, bir evlat, bir kardeş, bir arkadaş en önemlisi vatan sevdalısı bir kadın olarak İYİ Parti’de siyaset yapmaya kuruluş günü öncesinde karar vermiş ve kurulduğu günden bu yana da hizmet etmiş bir bireyim. Henüz tam olarak zafer ile taçlandırmadığımız İlçe Başkanlığı görevimizi genel seçimlerde İYİ Partiyi Çerkezköy'de 1. parti olarak çıkarmak adına bir kez daha mücadele edebilmek için bizlere güvenen arkadaşlarımızı arkamızı alarak daha da güçlü siyaset yapabilmek adına varlık gösterebilmek adına yeni dönemde 3. olağan kongremizde ben ve yönetime tüm talip arkadaşlarımla birlikte kıymetli delegelerimizin Çerkezköy'ümüzün kamuoyunun huzurunda bir kez daha adaylığımızı açıklıyoruz. 27 Kasım sabahında sarı liste ile sandıklarda buluşmak üzere.”diye konuştu.

TURLİN HALA PARTİMİZİN ÜYESİDİR

Gazetecilerin soruları üzerine açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Erseçkin, “Kurucu ilçe başkanımız sayın Cemalettin Türlin İYİ Parti'nin hala Çerkezköy üyesidir. Aynı zamanda seçilmiş ilçe başkanı olarak tüzüğümüz gereği de doğal delegemizdir. Kendisinin hem oy kullanma hem de aktif olarak parti içinde siyaset yapma hakkı vardır. Henüz bizimle yol yürümek adına bir temasa geçmedi. Farklı arkadaşlarımla yol yürüme tercihi varsa da saygı duyuyoruz. Demokratik ortamda ve demokratik şartlarda ekibimizle birlikte bir kez daha zafer kazanmaya hazırız. Partimize üyelikler konusunda ilçe yönetiminin, ilçe başkanı değil, yönetimin değerlendirmesi söz konusu. 15 günlük bir değerlendirme süreci var. Bizim kimsenin üyeliğini geciktirme gibi bir yaptırımımız olamaz. Ama ilçe yönetiminin de değerlendirme hakkı var. Bu süreç işlemektedir.” diye konuştu.

27 KASIM’DA YAPILACAK

Bu arada, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi, 27 Kasım günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 



Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI ERSEÇKİN YENİDEN

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ