İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN VATANDAŞI DİNLİYOR

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN VATANDAŞI DİNLİYOR

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilçe teşkilatında ‘Halk Buluşmaları’nda vatandaşları dinliyor.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilkini bugün başlattığı ‘Halk Buluşmaları’nda vatandaşları dinledi. İYİ Parti İlçe Teşkilat binasına gelen vatandaşlar sorunlarını anlattı, İlçe Başkanı Erseçkin dinledi.

HER HAFTA DÜZENLENECEK

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ‘Halk buluşmaları’ adı altında vatandaşları dinlemeye başladı. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda saat 14.00 ile 17.00 arasında vatandaşları dinleyen Yasemin Altın Erseçkin, sorun ve talepleri tek tek not aldı. İlkini bu cumartesi günü gerçekleştiren İlçe Başkanı Erseçkin, bundan sonra her cumartesi günü vatandaşları dinleyeceklerini belirtti.

İYİ’LİK İÇİN DİNLİYORUZ

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda bugün ilki gerçekleştirilen ‘Halk Buluşmaları’nın amacıyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Erseçkin, “İlkini gerçekleştirdiğimiz halk buluşmalarına gelen vatandaşlarımızın sorunlarını, önerilerini ve taleplerini dinledik. Her cumartesi saat. Her cumartesi saat 14:00-17:00 arasında yapılacak buluşmalarda vatandaşlarımızı dinleyerek sorunları ile ilgili yetkili organlarla temasa geçerek, destek olmak konusunda çalışmalar yürüteceğiz. Tüm halkımız davetlidir. İYİ’lik için dinliyoruz.” İfadelerini kullandı.



CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI