İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN MAZBATASINI ALDI

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN MAZBATASINI ALDI

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının 3.Olağan Kongresi’nde yeniden aday olan İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, seçimden zaferle çıkmıştı. Erseçkin, bugün de mazbatasını aldı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na gelerek mazbatasını aldı.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nın 27  Kasım Pazar günü gerçekleştirdiği 3.Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Yasemin Altın Erseçkin dün İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. 

HAYIRLI OLSUN 

Bugün 11.00’da Çerkezköy İlçe Seçim Kuruluna gelen İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Müdür Yardımcısı Nurcan Solt’un elinden mazbatasını aldı. Erseçkin mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Çerkezköy, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Oyları ile bize güven tazeleme şansı veren tüm delegelerimize, yönetime katılarak bu yolda birlikte yürüme kararı veren tüm asil yedek yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Erseçkin, İYİ Parti’yi Çerkezköy’de birinci parti yapmak için gece gündüz çalışacağını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI ERSEÇKİN MAZBATASINI

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ