İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ANIL BAHAR’DAN İSTİFA TEPKİSİ

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ANIL BAHAR’DAN İSTİFA TEPKİSİ

İYİ Parti’nin kurucu İlçe Başkanı Cemalettin Turlin’in bazı gazetelerde çıkan, ‘İstifa’ haberine İlçe Başkanı Anıl Bahar’dan tepki geldi.

Yasemin Altın Erseçkin’in Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle İlçe Başkanlığı görevine getirilen Anıl Bahar, ilk basın açıklamasını partisinin kurucu ilçe başkanı Cemalettin Turlin’e karşı yaptı. Bahar, “İstifa haberleri aslını yansıtmamaktadır”dedi.

İYİ PARTİ TÜM OPERASYONLARA RAĞMEN DİMDİK İLERLİYOR

Yazılı bir basın açıklaması yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Anıl Bahar, “Bir yandan yerel seçimlere hazırlanırken, diğer yandan geleceğin genç ve güçlü teşkilatının temellerini atıyoruz. İYİ Parti olarak alışılmış konforlu siyaset alanını bozduğumuzun farkındayız. Ama kimse merak etmesin; İYİ Parti; tüm algılara ve operasyonlara rağmen; Kararının arkasında dimdik ve çok net bir iradeyle ilerliyor! Kısa günün kârı için, Türk Milletinin istiklaline ipotek konulmasına müsaade etmeyeceğiz. Şahsi menfaatlerini memleket menfaatinin üzerinde tutanlara saflarımızda asla yer vermeyeceğiz. Çerkezköy hak ettiği tertemiz Belediyecilik anlayışını elbirliği ile inşa edeceğiz.”dedi.

BEYEFENDİLİĞE YAKIŞMAYAN HAREKETLER…

Bazı gazetelerde yayımlanan istifa haberlerine tepki gösteren Bahar şunları kaydetti: “Benden başka hiç kimse hizmet edemez deyip, kendini vazgeçilmez gibi kamuoyuna sunmaya çalışanları, kendilerini bey addederek beyefendiliğe yakışmayan hareketler yapanları milletimize havale ediyoruz. Şundan hiç şüpheniz olmasın, İYİ Parti teşkilatları, kor ateşler içerisinde; fitne ve dedikodu odunuyla yansa bile, aklın ve bilimin suyu ile çifte su verilmiş çelik gibi parlayacaktır. Zaman her şeyin ilacıdır. Önümüzde duran zorlu yolları aşacak güç de irade de çok şükür ‘Cesurlar Hareketi’nin her bir mensubunda fazlasıyla var. 

Milletimize açtığımız bu kutlu yolda; İlk günkü cesaretimizle, kararlılığımızla ve heyecanımızla emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz!

İSTİFA HABERLERİ ASLINI YANSITMAMAKTADIR

Bahsedildiği üzere şaşkınlıkla tekrar tekrar okuyup Parti sistemimiz ile de sağlama yaptığımız ‘İstifa haberleri’ aslını yansıtmamaktadır. 5 yıl öncede aynı kişiler, aynı fotoğraflarla ‘150 kişi istifa ettik’ şeklinde haber olmuşlardı. Ne tesadüftür ki 5 yıl sonra yine bir yerel seçim öncesinde aynı kişiler aynı fotoğrafla istifa ettiklerini söylemişler. Bu pespayelikler İYİ Parti’ye zarar vermeyecek tam aksi İYİ’leri güçlendirecektir. Üç beş istifayı da 150 gibi yansıtmak ayrıca külliyen yalan. Gidenleri olmuştur. Olmaya da devam edecektir. Sebep şu ki; İYİ Parti kimsenin babasının tapulu malı değildir ve kişisel ikbal peşinde olanlara da terkedilmeyecektir. Biz inanıyoruz inanmışlar ile çıktığımız bu yolda ikna edilmişler ile değil inanlar ile başaracak 1 Nisan da Çerkezköy’ü İYİ belediyecilik ile tanıştıracağız.



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ