İYİ PARTİLİLER SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİLİLER SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, dün esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Erseçkin, pandemi koşullarında esnafın zor günler geçirdiğini söyledi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, esnaf ziyaretlerine başladı. Çerkezköy Oto Sanayi Sitesi`nde esnafı ziyaret eden Erseçkin, pandemi koşullarının da yüklendiği esnafın zor günler geçirdiğini söyledi.

ÜÇ GÜN ESNAF ZİYARETİ YAPACAK

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, dün Oto Sanayi Sitesi`ndeki esnafa ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerin üç gün süreceğini belirten Erseçkin, "Her bir esnafımızı tek tek görmek, sorunlarını dinlemek ve bu sorunları dile getirmek için ziyaretlerimize başladık. Çok sayıda sanayi esnafı olduğu için ziyaretlerimizi üç ayrı program şeklinde üç güne bölerek gerçekleştireceğiz."dedi.

ESNAF ZOR DURUMDA

Sanayi esnafının sorunlarını dinlemek ve özellikle de içinde bulunduğumuz pandemi şartlarını gözlemlemek için ziyaretler yaptıklarını anlatan Erseçkin, "Esnafımızdan özellikle pandemi şartlarında son durumları hakkında bilgi aldık. Esnaf zor durumda artık daha iyi şartlarda yaşamak istediklerini yüksek sesle dile getiriyorlar. Halkın yanında olmak dertlerine, sorunlarına çare olmak için mücadelemize devam edeceğiz. "dedi.



Anahtar Kelimeler: