İŞ ELBİSELERİNE KADIN ELİ DEĞDİ!

İŞ ELBİSELERİNE KADIN ELİ DEĞDİ!

15 yıllık bir tecrübe ile bu markayı yaratan Sevcan Durmaz her sektör için en kullanışlı ve en kaliteli iş elbiselerini üretiyor.

Giviu markası ile sektörde yeni olan ancak arkasında 15 yıllık bir tecrübe ile bu markayı yaratan Sevcan Durmaz her sektör için en kullanışlı ve en kaliteli iş elbiselerini üretiyor.

Kurumsal kimlik çalışmalarının en önemli adımlarından birisi olan iş elbiseleri yine kurumsal bir firmanın bünyesinde sizler için üretiliyor. Giviu markası ile sektörde yeni olan ancak arkasında 15 yıllık bir tecrübe ile bu markayı yaratan Sevcan Durmaz her sektör için en kullanışlı ve en kaliteli iş elbiselerini üretiyor.

Sevcan Durmaz iş yaşantısı boyunca sektörün önde gelen tekstil firmalarında görev aldı. İş elbiseleri alanında sahip olduğu tecrübe ve farklı bakış açısı ile bugün ülkenin en büyük markaları için iş elbiseleri üretiyor. Sıradan ve kalıplaşmış iş elbisesi mantığından çıkarak tasarım odaklı çalışan Sevcan Hanım yaratmış olduğu bu farklılık ile firma prestijlerini destekliyor. Kadın elinin değdiği her şey güzeldir düşüncesiyle hareket eden Giviu markası bünyesinde çalışan tüm ekip kadınlardan oluşuyor. İş elbiseleri gibi önemli bir sektörde kadınların varlığı Giviu ile kendini hissettiriyor.

İŞ ELBİSELERİNDE TASARIM ÇALIŞMALAR

Rekabetin globalleştiği ülkemizde kurumsal kimlik çalışmalarına çok daha fazla önem veriliyor. İş elbiseleri firmaların hem üretim alanlarında, hem de dış pazarlarında prestijlerini ortaya koyan en önemli kurumsal kimlik çalışmalarından birisi olarak büyük önem kazanıyor. Ülkemizde havayolları şirketlerinden inşaat firmalarına, sağlık sektöründen gastronomi alanına kadar tüm sektörlerde, çalışan her kademe personel için iş elbiseleri kullanılıyor. Bu gereklilik sonucunda bugün iş elbiseleri sektörünün en kaliteli ve kullanışlı ürünlerini Giviu markası üretiyor.

Giviu iş elbiseleri üreten sıradan bir marka değil. Her bir üretim için hem amacına uygunluktan hem de kaliteden ödün verilmiyor. Hangi iş alanında kullanılacağına göre en geniş ürün çeşitliliği sizlere sunuluyor. Ve seçmiş olduğunuz ürünlere yapılan özel tasarımlarla tüm firmalardan bir adım daha öne geçiliyor.

Giviu markasını sektörün lideri yapan ve çok önemli firmaların tercihi haline getiren nedenlerin başında kaliteli malzeme kullanımı geliyor. Bunun yanında firmalara özel olarak yapılan tasarım çalışmalar bu alanda önemli bir farklılık yaratıyor. Kadın vizyonuna sahip olan tüm ürünlerde tasarım ile başlayan süreçle birlikte her aşamada titiz ve özenli bir çalışma hazırlanıyor.  

    



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR