Tarih: 12.03.2022 15:00

İSTİKLAL MARŞIMIZ 101. YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 101. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’na katıldı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Vahap Akay, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulünün 101. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yılı nedeni ile düzenlenen İstiklal Marşını En Güzel Okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Vahap Akay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından verildi.

MÜZİK DİNLETİLERİ YAPILDI OROTORYO SAHNELENDİ

Ödül töreninin ardından Mehmet Akif ve İstiklal isimli kısa film izlendikten sonra müzik dinletileri, sahnelenen orotoryo ve Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun konuşmasının ardından İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 101. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —