İSTASYON MAHALLESİ SAKİNLERİ DERTLİ

İSTASYON MAHALLESİ SAKİNLERİ DERTLİ

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde yolların durumu iler acısı… Su birikintisi ve altyapı yetersizliği mahalle sakinlerini canından bezdirmiş!

Şu günlerde Çerkezköy’ün merkezi adeta şantiyeye dönerken, kenar mahallelerde vatandaşlar çökmüş, yağmur sularının göle çevirdiği yollar ve altyapı eksikliği çekiyor! Vatandaşlar, kendi mahallelerine de el atılmasını bekliyor…

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde bazı sokaklarda yolların hali içler acısı. Güç bela evlerine gidip gelen mahalle sakinlerin, çukurdan geçilmeyen yollardaki su birikintilerini hatırlatarak, “Yıllardır bu yollara el atılmasını bekliyoruz.”diyor.

YOLLAR ÇOK KÖTÜ…

İstasyon Mahallesi, Kuzgun Sokak’da çukurdan geçilmeyen sokaktan dert yanan vatandaşlar, mahallenin çöp konteynerlarının da yenilenmesi gerektiğini söyledi. Çerkezköy Belediyesi yetkililerine seslenen vatandaşlar, “Mahallemiz bakımsız, sokağımızın her tarafı yama ve çukur. Su birikintileri kış günleri hiç eksik olmuyor. Çöp konteynerlarımızın halini görüyorsunuz. Mahallemizin altyapısı yok. İnternet bile burada çekmiyor. Bizim mahallemize, sokağımıza da belediyemizden el atılmasını bekliyoruz. Derdimizi dile getirdiğiniz için size de teşekkür ederiz. İnşallah sesimizi belediye başkanımız duyar.”diye dert yandılar.

 



TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR