HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

DİN GÖREVLİLERİ 3600 EK GÖSTERGE İSTİYOR

DİN GÖREVLİLERİ 3600 EK GÖSTERGE İSTİYOR

Diyanet Sen Çerkezköy Şube Başkanı İsmail Bütün, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Diyanet Sen Çerkezköy Şube Başkanı İsmail Bütün, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası?nda yayımladığı mesajında, ?Dar-ı bekaya irtihal etmiş hocalarımıza rahmet, berhayat olanlara da nice sağlıklı ömürler diliyorum.? dedi.

Diyanet Sen Çerkezköy Şube Başkanı İsmail Bütün Camiler ve Din Görevlileri Haftası?nda din görevlilerini kutlarken, sorunlarını da dile getirdi. Bütün, ?Ortak kalbimiz olarak nitelendireceğimiz camilerimizi, mihrabıyla mabed, kürsü ve minberiyle mektep bilen ve bu bağlamda gecesini gündüzüne katarak aziz milletimize ve insana hizmeti aşk edinen, kalbini mabede adayan hocalarımızın, Kerim Kitabımızı dilden dile, gönülden gönüle bir nefes, bir yaşam iksiri olarak taşıyan Kur?an Kursu hocalarımızın haftasını tebrik ediyor, saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Doğumunda bebeğimize isim koyan kulağına ezan okuyan, sünnetinde dua eden, dualarla askere uğurlayan, nikahını kıyan, işyeri açılırken dua eden, cenaze salalarını veren vatandaşın acılı gününde acısını paylaşan din gönüllüsü meslektaşlarımın. Yine bu vesileyle dar-ı bekaya irtihal etmiş hocalarımıza rahmet, berhayat olanlara da nice sağlıklı ömürler diliyorum. Haftamız mübarek olsun.? dedi.

Din görevlilerimizin birtakım sorunlarının çözüme kavuşturulması gerektiğini belirten Bütün sözlerini şöyle tamamladı: ?Yıllardır teşkilatta görev yapmış emekliliği gelmiş imam hatip, müezzin, kayyım ve Kur`an Kursu öğreticilerimizin en azından görevli olarak umreye ve hacca gönderilmeleri, 3600 ek göstergesinin ayrım yapılmadan müftü, vaiz, uzman, Kur`an kursu öğreticisi, müdür, memur, imam hatip müezzin, kayyım, şoför, hizmetli kadrolarında çalışan görevlilerimize ayrım yapılmadan bu haktan yararlandırılması, sözleşmeli olarak çalışan, diyanet, personeli, arkadaşlarımızın bir an önce kadroya geçirilmeleri en büyük temennimizdir.?

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI