İŞKUR TEKİRDAĞ İL MÜDÜRÜ YAŞAR ESEN, ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN'İ ZİYARET ETTİ

İŞKUR TEKİRDAĞ İL MÜDÜRÜ YAŞAR ESEN, ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN

İşkur Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

İşkur Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimlerinden galip olarak ayrılan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti ve yeni dönem için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çerkezköylü iş insanları, dernek - oda başkanları ve okul müdürlerinin Başkan Çetin’e olan ziyaretleri devam ediyor.

TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, ziyarette bulunan ve iyi dileklerini ileten misafirleri, yönetim kurulu ile birlikte karşılayıp tebrikleri kabul ediyor ve bölgeye dair istişarelerde bulunuyor. Dün İşkur Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen de Ahmet Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasında yer aldı. Çerkezköy TSO'nun yeni başkanı Ahmet Çetin, hediyesi ve nazik ziyaretlerinden dolayı Esen’e teşekkürlerini iletti. ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’i 6 Kasım tarihinde ziyaret edenler arasında şu isimler vardı:

Seval - Ahmet Çetin Fen Lisesi Müdürü Fahrettin Kahraman ve öğrencileri, Atc Kılıç İnşaat sahibi Adil Kılıç, Apaydın İnşaat sahibi Hüseyin Apaydın, Talha İnşaat sahibi İlhan Tarhan, Cansuyu Emlak Sinan Can ile Cihan Kılıç, Mali Teknik Plastik Fabrika Müdürü Bekir Gözalan, Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi Müdürü İsa Çetin, Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Müdürü Erdal ÖztürkŞehit Mustafa Baykuş İlkokulu Müdürü Mustafa Gündüz ve Galeri Hamdi işletmesinin sahibi Hamdi Gümüş. 

 



AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA