İŞÇİLERİN YEMEK YEDİKLERİ MASADA FARE ZEHRİ PAKETLENDİ İDDİASI

İŞÇİLERİN YEMEK YEDİKLERİ MASADA FARE ZEHRİ PAKETLENDİ İDDİASI

Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir fabrikadan, ‘’İşçilerin yemek yedikleri masada fare zehri paketlendi.’’ iddiası geldi.

‘’İşçilerin yemek yedikleri masada fare zehri paketlendi.’’ iddiası ile ilgili Çerkezköy Kaymakamlığı’na herhangi bir şikayette bulunulmayıp yerel basın ve sosyal medya hesaplarında yapılan yayımların ihbar kabul edilerek işlem başlatıldığı bildirildi. 

Çerkezköy Kaymakamlığı söz konusu iddia ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizde faaliyet gösteren bir fabrikada, ’İşçilerin yemek yedikleri masada fare zehri paketlendi. iddiası ile ilgili Kaymakamlığımıza herhangi bir şikayet ulaşmamış olup, yerel basın sosyal medya hesaplarında yapılan yayınlar ihbar kabul edilerek işlem başlatılmıştır. Söz konusu fabrikaya, 28 Şubat 2024 İlçe Jandarma Komutanlığı ve Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri gönderilmiş, iddianın adli ve idari yönden soruşturulmasına başlanmıştır.’’ dedi.



Yorum Yazın

PAZARDA CÜZDAN HIRSIZLIĞI İDDİASI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

ÇERKEZKÖY İHH’DAN GÖNÜLLERE DOKUNAN İFTAR

KIZILAY’DAN TIP BAYRAMI’NDA DOKTORLARA ZİYARET

METİN KUYUMCULUK’TAN BAYRAMA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

TEKİRDAĞ’DA ŞUBAT AYINDA 3 BİN 269 KONUT SATILDI