HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

İŞÇİLERE DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İŞÇİLERE DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yaklaşık bir aydır Ünal Kablo`dan sendika üyesi oldukları gerekçesiyle işten çıkartılan işçilerin eylemine bu kez MHP Kapaklı İlçe Yönetimi`nden destek geldi.

STK ve Siyasilerin destek verdiği TMS (Türk Metal Sendikası) üyesi işçilere bir destekte MHP Kapaklı İlçe Yönetimi`nden geldi. Ünal Kablo`dan sendika üyesi oldukları gerekçesiyle işten çıkartılan işçiler bir aydan buyana eylemde.

MHP`DEN İŞÇİLERE DESTEK

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi`ne üye işçiler bir ay kadar önce çalıştıkları Ünal Kablo`dan işten çıkartılmıştı. Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi`nde faaliyet gösteren fabrika önünde sendika üyesi oldukları gerekçesiyle işten çıkartılan 32 işçi de TMS öncülüğünde eylem yapmaya başlamıştı. İşçilere STK ve Siyasilerden de destek sürüyor. Daha önce birçok siyasi parti ilçe başkanının destek verdiği TMS Kapaklı Şubesi üyesi işçilere bu kez MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve yönetiminden geldi. Ünal Kablo önünde TMS Şube Başkanı Günay Özay ve işçilerin karşıladığı MHP İlçe Başkanı Çağlar Bütün, haksız yere işinden edilen işçilerin yanınd8a olduklarını söyledi. TMS Şube Başkanı Günay Özden, ziyaretin ardından, "Tekirdağ Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi`nde faaliyet gösteren Ünal Kablo`da sendikamız Türk Metal?e üye oldukları için İşten çıkarılan arkadaşlarımızla direnişimize devam ediyoruz. Bu vesileyle bizlere desteğe gelen. Kapaklı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve MHP İlçe Teşkilatı`ndaki arkadaşlarımıza teşekkür ederiz."

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI