İRMET’İN TÜM HİSSELERİNİ DEVRALAN TOMBALAK’TAN BASIN AÇIKLAMASI

İRMET’İN TÜM HİSSELERİNİ DEVRALAN TOMBALAK’TAN BASIN AÇIKLAMASI

Dün ortağı Ahmet Türker’in hisselerini satın alan İRMET Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tombalak, bugün bir basın açıklamasında bulundu.

Çerkezköy Özel İRMET Hastanesi’nin iki ortağından biri olan İrfan Tombalak, dün ortağı Ahmet Türker’in hisselerini de satın alarak, hastanenin tek sahibi olmuştu. Tombalak, bugün yazılı bir basın açıklamasında bulunarak, bu alışverişle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o basın açıklaması…

DEĞERLİ ÇERKEZKÖY HALKI

“Değerli Çerkezköy Halkı” diyerek açıklamasına başlayan İRMET Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. İrfan Tombalak, şunları kaydetti:

Sizlerle önemli bir haberi paylaşmanın heyecanı içindeyim. Çerkezköy'deki hastanemizin ortaklığını uzun yıllardır gururla yürüttüğüm bu süreçte, hastanemizin tamamının devir alımını tamamlamış bulunuyorum. İrmet Hastanesi olarak, sizlere daha kaliteli ve profesyonel sağlık hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

HASTANEMİZİ HER YÖNÜYLE GELİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Bu yeni dönemde amacımız, sağlık hizmetlerimizi en üst seviyeye çıkarmaktır. Siz değerli Çerkezköy halkının ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına, hastanemizi her yönüyle geliştirmeyi hedefliyoruz. Modern tıbbi ekipmanlarımızı yenileyerek, alanında uzman sağlık personelimizin sürekli eğitimine önem vererek ve hizmet yelpazemizi genişleterek daha kapsamlı bir sağlık hizmeti sunacağız.

HASTA MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ

Hastanemizin tamamını devralarak, sizlere sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırma yolunda önemli bir adım attık. Bundan sonra, sağlık hizmetlerimizde teknolojiyi en üst düzeyde kullanacak, hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutacağız. Ayrıca, yeni uzmanlık alanları ve ileri tetkik yöntemleriyle, sağlık hizmetlerimizi çeşitlendireceğiz.

Önümüzdeki dönemde, sizlerin desteği ve güveni ile Çerkezköy'deki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Hep birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir gelecek inşa etmek dileğiyle.”

 



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ