Sağlık

Sağlık Haberleri

İRMET’İN ‘MET’İ AYRILDI

İRMET’İN ‘MET’İ AYRILDI

Çerkezköy Özel İRMET Hastanesi’nin iki ortağından biri olan Ahmet Türker, hisselerini devrederek, eşinin şirketinin başına geçti.

Uzun yıllardır Çerkezköy’de hizmet veren özel İRMET Hastanesi’nin iki ortağından biri olan Ahmet Türker, ortaklıktan ayrıldı. Türker, hisselerini ortağı İrfan Tombalak’a devrederken eşinin şirketinin başına geçtiğini duyurdu.

AHMET TÜRKER HİSSELERİNİ DEVRETTİ

Sosyal medya hesabından yeni şirketinin logosuyla birlikte çekildiği fotoğrafını paylaşımda bulunan Ahmet Türker şunları kaydetti:

“Bugün itibarıyla hastanedeki hisselerimi devrettim. Artık İrmet hastanesiyle bir ilişkim kalmadı. Bundan sonra, eşimin 10-12 yıldır başarıyla sürdürmekte olduğu sağlık turizmi alanında iş hayatıma başka hastanelerde devam edeceğim. Bana güvenerek gelen bütün hastalarıma şükranlarımı sunarım. Tüm çalışanlarıma teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar dilerim.”dedi.

İRMET DEVAM EDECEK

Bu arada İR-MET hastanesi adını ortaklarından İrfan Tombalak’ın isminin ilk iki harfi ile ‘İR’ Ahmet Türker’in isminin son üç harfinden ‘Met’ oluşuyordu. Bundan sonraki süreçte hastanenin ismini değiştirmeyeceğini Trakya Flaş Haber’e söyleyen İrfan Tombalak ise sorularımıza şöyle cevap verdi: “Hayırlı olsun. Hisselerin tümünü devraldığım doğrudur. Ortağım yoktur. Bundan sonraki süreçte de bir daha ortaklık kesinlikle düşünmüyorum. Hastanenin ismini değiştirmeyi düşünmüyorum. O bizim 21 yıllık emeğimiz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: İRMET’ ‘’ AYRILDI

GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI

KADIN HASTALIKLARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ