İRMET HOSPİTAL ROMANYA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İRMET HOSPİTAL ROMANYA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Çerkezköy Özel İrmet Hospital, ‘Trakya Sağlık Turizmi Kümelenmesi’ projesi kapsamında Ramanya’da ikili görüşme ve heyet ziyaretleri düzenledi.

Ticaret Bakanlığı desteği ve Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği tarafından yürütülen “Trakya Sağlık Turizmi Kümelenmesi” projesi kapsamında, 1-4 Ekim 2024 tarihlerinde Romanya'nın Bükreş ve Köstence şehirlerinde ikili iş görüşmeleri ve heyet ziyaretleri düzenlendi.

Etkinliğe, Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği üyesi 7 sağlık tesisi ve aracı kuruluş ile Dernek Başkanı Mustafa Dönmez ve Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanı Gamze İnan Sarıca katıldı. İrmet Hospital adına Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özge Üngüt ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Müdürü Fiona Coşan ziyaretlere katıldı.

Romanya Ticaret Heyeti organizasyonumuz kapsamında, Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan’ı ve Bükreş Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettik. Organizasyona katılan sağlık turizmi acenteleri, hekimler, aracı kuruluşlar ve tüm katılımcılarla ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Bükreş Ticaret Başmüşaviri Hasan Oktay Duygun ve Ticaret Müşaviri Naci Akdoğan firmalarımızı ziyaret etti.

BAŞKONSOLOS ZİYARETİ…

Bükreş temasları kapsamında, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Kaya Holistic firması da Trakya heyeti tarafından ziyaret edildi. Heyet olarak Köstence Başkonsolosu Ozan Çakır’a nezaket ziyaretinde bulunulurken, Romanya programı kapsamında Köstence şehrinde ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Köstence Ticaret Ateşesi Aygün Eski, etkinliğe katılarak Trakya’daki sağlık tesisleri ve İrmet Hospital hakkında bilgi aldı.

İRMET HOSPİTAL TANIDILDI

Romanya’daki sağlık turizmi fırsatları üzerine yapılan görüşmelerde, İrmet Hospital’ın sunduğu sağlık hizmetlerinin Romanya pazarına tanıtılması ve Romanyalı hastaların bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalanabileceği vurgulandı. Ziyaret sonunda, “İrmet Hospital olarak, bu tür etkinliklere katılarak, bölgemizin sağlık turizmi gücünü uluslararası pazarda en iyi şekilde temsil etmeye ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmeye devam edeceğiz.”denildi.

 



İRMET HOSPİTAL ROMANYA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

GEBELER STRES VE KORKULARI BÖYLE YENİYOR

İRMET KALİTE STANDARDINDAN GEÇTİ

BUGÜN DÜNYA KALP GÜNÜ

OPTİMED ONKOLOJİ BÖLÜMÜ AÇTI