İMAMLAR EVDE KALAN VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞUYOR

 İMAMLAR EVDE KALAN VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞUYOR

Tekirdağ İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren din görevlileri camilerin cemaatle namazlara kapılı olduğu şu günlerde Vefa Sosyal Destek Grupları`nda 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı nedeniyle evden çıkamayan vatandaşların hizmetinde...

Dünyayı sarsan yeni tip Corona Virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ve kronik rahatsızlığı olanlara uygulanan `sokağa çıkma yasağı` çerçevesinde onların ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gidermek için Tekirdağ`da oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları`na din görevlileri de destek veriyor.

SOSYAL DESTEK GRUPLARINA KATKI VERİYORLAR

Tekirdağ İl Müftülüğü bünyesindeki cami görevlileri ve Kur`an Kursları`nda hizmet veren din görevlileri de Vefa Sosyal Destek Grupları`nda kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlara yönelik hizmet veriyor. Vefa Destek Grupları`na katkı sağlamak amacıyla Tekirdağ merkez ve ilçelerinde müftü ve din görevlilerinin de destek olduğunu belirten Tekirdağ İl Müftülüğü, web sitesinden çalışmaların fotoğraflarını da paylaştı.

İL MÜFTÜLÜĞÜ FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Tekirdağ İl Müftülüğü, "Saha ve büro ekiplerinde yer alan görevlilerimiz 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek market-pazar alışverişi, eczane, banka işlemleri vb. ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardımcı olmaktadır." ifadelerine yer verdi.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?