İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında böyle dedi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, “Koşulsuz sevginin, sonsuz şefkatin, eşsiz özverinin simgesidir annelerimiz.” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yüceer mesajında şu ifadelere yer verdi:

Koşulsuz sevginin, sonsuz şefkatin, eşsiz özverinin simgesidir annelerimiz. Annelerimiz, doğduğumuz günden itibaren bizlere dünyayı ve insanları sevmeyi öğretir, bilgi ve deneyimleriyle yolumuzu aydınlatır, bizleri hayata hazırlar ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlarlar. Bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımız olan annelerimize olan vefa borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. İyi birer evlat ve topluma yararlı bireyler olmak, hayat yolunda gurur duyulacak başarılar elde etmek annelerimizi mutlu etmenin en önemli yoludur. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda iki evlat annesi olarak tüm annelerimize çok büyük önem veriyorum. Annelerimizin yükünü hafifletecek, aile kurumunu güçlendirecek ve onların refah düzeyinin yükselmesini sağlayacak projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Kutsal vatan toprağı uğruna canlarını seve seve feda eden kahramanlarımızın ulusumuza emaneti olan şehit annelerine yönelik hizmetlerimizi hassasiyet içerisinde yürüteceğiz.

Üzerimizde sonsuz emekleri olan başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete göç etmiş annelerimizi rahmetle anıyorum.



İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMDAKİ HİZMET BİLANÇOSU

ENGELLİYE YENİ ENGEL GETİREN VERGİ PAKETİ KABUL EDİLEMEZ!

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA BAYRAMLAŞMA

JANDARMA KAYBOLAN KOYUNLARI DRON İLE BULDU

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKANLAR, KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ