Tarih: 08.01.2022 18:03

İLK ADAY RESMEN AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl içinde yapılması beklenen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için ilk resmi aday Ömer Karadeniz oldu. İşadamı Karadeniz, bugün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.

SÜREÇ BAŞLADI…

Çerkezköy’de Kafes Mantı adlı bir işletmede danışmanı ve aynı zamanda Beyazıt Grup’un sahibi Psikolojik Danışman Yıldırım Avcı ile birlikte bölge gazetecilerinin katıldığı basın toplantısında adaylığını açıklayan Ömer Karadeniz, “Ocak 2022 tarihi itibariyle ülkemizde bulunan çeşitli meslek gruplarını temsil eden odaların seçim süreci başlamış bulunmaktadır. Birçok meslek odamızın seçim takvimi belli olmasına rağmen henüz ticaret ve sanayi odalarımızın seçim takvimi belli değildir. Ancak seçim takvimi belli olmamasına rağmen, ticaret ve sanayi odalarımız için de seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız.”dedi.

TÜRKİYE’NİN ENLERİ BULUNMAKTA…

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkan adaylığını duyuran Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız, bölgemizin en önemli meslek ve ticaret odalarından biridir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası; Çerkezköy, Kapaklı ve Saray gibi üç önemli ilçemizdeki ticaret ve sanayi erbabını bünyesinde bulunduran bir odadır. Bu meslek odamızın bünyesinde Türkiye’nin enleri diyebileceğimiz önemli sanayi ve ticaret firmalarımız bulunmaktadır. Bu nazarla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, ekonomik olarak bölgenin kalbi durumundadır.”

İSTİŞARELER SONUCUNDA LİSTE ÇIKARTACAĞIZ…

Açıklamasının sonunda vaatlerinden bahseden Ömer Karadeniz, ÇTSO üyelerine, “Kıymetli arkadaşlarım” diye hitap ederek şunları kaydetti:

“Ticaret ve Sanayi erbabımızın yurtiçinde ve yurtdışında işlerini kolaylaştırmak için, Oda mensuplarımızın geliştirmiş oldukları projelere kolay kaynak ve destek bulmaları için, üyelerimizin sektörlerinde yaşadıkları sıkıntıları ilgili birimlere iletip çözüm bulmak için, üyelerimizin ilgili makamlarla koordinasyonunu sağlamak için, her üyemizin sıkıntısını ve probelmini tek tek dinlemek ve çözmek için üyelerimizin kapasitelerini geliştirmek için, yurtiçi ve yurtdışında yapılacak fuarlara katılmalarını kolaylaştırmak için, vizyoner bir oda yönetimi oluşturmak için, önümüzde yapılacak olan ilk oda seçiminde, yapmış olduğumuz ve yapmayı devam ettirdiğimiz istişareler sonucunda bir liste çıkararak oda yönetimine talip olduğumuzu burada, huzurlarınızda ilan ediyorum.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —