İLÇE EĞİTİM YATIRIMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İLÇE EĞİTİM YATIRIMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Dün 4 ilçenin Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile birlikte ‘Eğitim Yatırımları Değerlendirme’ toplantısı yapan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, bugün de diğer ilçeler için yaptı.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, ilçe yatırım değerlendirme toplantılarını bugünde sürdürdü. Vali Soytürk, dörderli gruplar halinde 8 ilçenin daha eğitim yatırımlarını yetkililerle birlikte masaya yatırdı.

Dün Çorlu, Ergene, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinin ‘Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında, Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda İlçe Eğitim Yatırımları Toplantısı devam etti. Bugün ilk toplantı Şarköy, Malkara, Hayrabolu ve Saray ilçeleri için eğitim planlaması ve yatırımlar görüşüldü.

Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Kaan Peker, Şarköy Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Saray Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Yatırım İzleme Şube Müdürü Tolga Göçmen ve Şarköy, Malkara, Hayrabolu ve Saray İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

SÜLEYMANPAŞA, MURATLI VE MARMARAEREĞLİSİ İLÇELERİMİZ EĞİTİM YATIRIMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Daha sonra Vali Recep Soytürk başkanlığında, Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda Süleymanpaşa, Muratlı ve Marmaraereğlisi İlçeleri Eğitim Yatırımları Toplantısı yapıldı.

Toplantıda Süleymanpaşa, Muratlı ve Marmaraereğlisi ilçelerinin eğitim planlaması ve yatırımlar görüşüldü.

Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Kaan Peker, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Muratlı Kaymakamı Bülent Uygur, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Yatırım İzleme Şube Müdürü Tolga Göçmen ve Süleymanpaşa, Muratlı ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI