İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN RESİM TABLOLARI YAPIYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN RESİM TABLOLARI YAPIYOR

ÇOSB’de desinatör olarak çalışan Murat Akbay, hobi olarak da yaptığı tabloları, resimleri ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmak amacıyla satıyor.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) içerisinde bir fabrikada çizim ve tasarım işi yapan ve desen tasarlayarak çalışan Murat Akbay, yardım yapmak amaçlı olarak da özel hayatında tablo ve resimler yapmaya başladı. Yaptığı birbirinden güzel resimlerden oluşan tabloları uygun fiyatlarla satışa çıkartan desinatör Murat Akbay, elde edilen gelirle de ihtiyaç sahiplerine destek oluyor. Akbay, “Bu yıl yapmış olduğum tüm resim çalışmalarımı yardıma muhtaç aileler yardım etmek için satışa sundum. Almak isteyen arkadaşlar, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyenler, bu tablolardan satın alabilir.”dedi.

Zaman zaman sosyal medya hesabından satışa çıkardığı resim ve tabloları da teşhir ettiğini aktaran Murat Akbay, “Sosyal medyadan resimleri paylaşıyorum. Resimler 25×35. 35×50.  50×70 ebadındadır.  Allah hayırlarınızı şimdi den kabul etsin.” ifadelerini kullandı. İşte Murat Akbay’ın sosyal medya hesabı  https://www.facebook.com/murat.akbay.77  Daha fazla tabloyu görmek ve bu arada hem birbirinden güzel tabloları satın alarak evini ve işyerini süsleyebileceği gibi, ihtiyaç sahiplerine de yardım etmiş olacak. 



TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ