HUZUR İÇERİSİNDE BİR RAMAZAN GEÇİRİYORUZ

HUZUR İÇERİSİNDE BİR RAMAZAN GEÇİRİYORUZ

Mahalle muhtarları ve gazetecilere yönelik iftar programı düzenleyen Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, son haftasına girilen ramazan ayının huzur içerisinde geçtiğini söyledi.

Dün iftarda mahalle muhtarları ve gazetecileri misafir eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “İlçemizde Ramazan’ımızın bitmesine bir hafta kala huzur içerisinde bir ramazan geçiriyoruz.” dedi.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, mahalle muhtarları ve gazetecilere iftar verdi. Polisevi’ndeki iftara Kaymakam Murat Duru, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Muammer Yüksel, 12 mahalle muhtarı, kamu kurumlarının ile müdürleri ve Kızılay Şube Başkanı Hasan Karaca ile gazeteciler katıldı. İftardan sora bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Bildiğiniz gibi Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret sonu kurtuluş. Başı geçti, mağfireti geçti, kurtuluşa doğru gidiyoruz. İnşallah pazartesi günü Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Şimdiden bayramınız kutlu ve mübarek olsun.”dedi.

HUZUR İÇİNDE BİR RAMAZAN…

Çerkezköy’ün nüfusunun sürekli artması ve yoğunluğuna işaret eden Kaymakam Duru, “İlçemizde Ramazan’ımızın bitmesine bir hafta kala huzur içerisinde bir ramazan geçiriyoruz. Huzur içerisinde geçirmemize çok önemli katkıda bulunan Emniyet Müdürümüz burada, Jandarma Komutanımız burada. Ve Mahallelerimizin abileri burada. Biliyorsunuz 12 mahallemiz var, 12 mahalle muhtarımız burada. Emniyetimize ve jandarmamızla, muhtarlarımız bu ilçenin huzurlu olabilmesi için sürekli irtibat halinde. Biz de emniyet müdürümüzle, jandarma komutanımızla sürekli görüşüyoruz. Huzur içerisinde bir ramazan geçiriyoruz.” diye konuştu.

KAYMAKAM DURU TEŞEKKÜR ETTİ

Huzur ve güvenliği sağlayan emniyet ve jandarmaya teşekkür eden Kaymakam Murat Duru, sözlerini şöyle tamamladı: “İlçemizde, 81 ilimizden insanlarımız yaşıyor. Adrese kayıtlı nüfus kayıt sistemine göre 197 bin nüfusumuz var ama yaşayan fiili nüfus 250 bin ilçemizde. Bu kadar çok büyük nüfus olmasına rağmen, Türkiye’nin her tarafından gelmesine rağmen huzur içerisinde, uyum içerisinde yaşıyorlar. Bu uyumun sağlanmasında da siz değerli muhtarlarımız, emniyetimiz, jandarmamız, yerel yönetimlerimiz özellikle basınımız çok önemli katkı sağlıyor. Özellikle siz değerli muhtarlarımız, emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?