Gündem

Gündem Haberleri

HERKESİ ÜZDÜ…

HERKESİ ÜZDÜ…

Çerkezköy’de uzun yıllardır esnaflık yapan Kadir Alaözkan (49), kalbine yenik düştü. Dün hayatını kaybeden Alaözkan, bugün Osmanlı Camisi’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Kadir Alaözkan, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Kadir Alaözkan, bugün (Salı) Çerkezköy Osmanlı Camisi’nde öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

49 yaşında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Kadir Alaözkan Çerkezköy’de kahve işletirken, sosyal hayata ilişkin her zaman görüş ve önerileriyle dikkat çeken biri olarak toplumun her kesimi tarafından tanınan ve sevilen biriydi. Hayatını genç yaşta kaybeden Kadir Alaözkan, herkesi derinden sarstı. Alaözkan, bugün Çerkezköy Osmanlı Camisi’nde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Türbedera Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Aslen Hayrabolu’nun Kurtdere Köyü’nden olan Kadir Alaözkan, uzun yıllardır Çerkezköy’de yaşarken, ilçe halkı tarafından da tanınan ve sevilen biri olarak bilinirdi. Hayır işlerinde her zaman önde yer alarak, topluma da adeta bir lokomotif görevi üstlenen Alaözkan, köyündeki caminin onarılması için de hem kendi hem de çevresinin destek olması için kampanya yürütmüştü. Ve tarihi caminin onarılmasına çevresindekilerle birlikte önemli katkı sağlamıştı. Kadir Alaözkan’ın ani ölümü, başta ailesi olmak üzere hem Çerkezköy hem de Hayrabolu olmak üzere iki ilçedeki tüm tanıyanları üzdü. 

 

Trakya Flaş Haber Ailesi olarak Kadir Alaözkan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: HERKESİ

HERKESİ ÜZDÜ…

ÇERKEZKÖY’DE BİSİKLET VE UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

SILA BEBEĞİN TEYZESİ KONUŞTU: DURUMU KRİTİK

KAPAKLI’DA 35 ÖĞRENCİYE TRAFİK İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

JANDARMA KAPAKLI’DA KAÇAK TÜTÜN ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRDİ