Gündem

Gündem Haberleri

HEM UCUZ HEM KALİTELİ!

HEM UCUZ HEM KALİTELİ!

Doğu Yörem baklavaları müşterilerinin damak tadını düşündüğü kadar cebini de düşünüyor. Çerkezköy`de kısa bir süre önce hizmete giren Doğu Yörem`de bir tepsi cevizli baklava 75 TL. İşletme sahibi İbrahim Korkmaz, "Baklavamızı tadan vazgeçemez."dedi.

Çerkezköy`de hizmete giren Doğu Yörem Baklavaları, türlü türlü baklavaları uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturmaya başladı. Doğu Yörem Baklavaları İşletmecisi İbrahim Kormaz, "Biz sürümden kazanıyoruz. Milletin cebini düşünmek lazım."dedi.

1 TEPSİ BAKLAVA 75 TL

Kısa bir süre önce Çerkezköy`de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi İşçan Sok. No: 5`te hizmete giren Doğu Yörem Baklavaları, Ramazan Bayramı öncesinde müşterilerine bir tepsi cevizli baklavayı 75 TL`ye sunmaya başladı. İşletme sahibi İbrahim Korkmaz, "Hem fiyatlarımızla hem kalitemizle Doğu Yörem baklavalarını Çerkezköy`ün hizmetine sunduk. Markamıza güveniyoruz. Biz çok verip az alıyoruz. Sürümden kazanıyoruz."diye konuştu.

ÇERKEZKÖY`DE ÜRETİM YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

27 yıldır baklavacılık yapan İbrahim Korkmaz, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi siparişleri hayli artan Doğu Yörem`de bir tepsi baklavanın 75 TL olmasının sırrını anlattı. Korkmaz, şunları anlattı: "Çok verip az alıyoruz. Halkımızın damak zevkine hitap ediyoruz. Kaliteden taviz vermiyoruz. Herhangi bir katkı maddesi ürünlerimizde kullanmıyoruz. Bütün malzemelerin hepsini tonajlı bir şekilde Urfa ve Gaziantep yöresinden temin ediyoruz. Hammadde tedarikimiz tonajlı bir şekilde olduğu için uygun fiyatlara geliyor. Kocaeli  Çayırova`da bulunan imalathanemizde temin ettiğimiz hammaddeleri üretime dönüştürüyoruz. Buradan Türkiye`nin bütün illerine sevkiyatımız var. Ustalarımız, işçilerimizin hepsi Urfa ve Antep lezzetlerini sunan insanlardan oluşuyor. Gerçek Antep ve Urfa baklavalarını aratmak istemiyoruz. Üretimin her aşaması yöresel.  Herhangi bir glikoz şekeri baklavalarımızda bulunmamaktadır.  2. Şubemizi Çerkezköy`e açtık. Yakında üretimimizi de Çerkezköy`de yapmayı düşünüyoruz. Günlük bin - 2 bin tepsi baklava üretecek şekilde bir atölye kurmayı hedefliyoruz."

2008`den buyana Çerkezköy`de ailesiyle birlikte yaşadığını belirten İbrahim Korkmaz, "Üretime Kocaeli`nde başladık. Şimdi yaşadığım Çerkezköy`de de Doğu Yörem markasını halkımızın hizmetine sunmak istiyorum. 27 yıldır bu işi yapıyorum. Un ve unlu mamulleri üzerine mutfaktan yetiştim. Artık kendi markamızı üretiyoruz. Yaklaşık bir aydır Çerkezköy`de Doğu Yörem baklavalarını halkımıza sunmaya başladım."diye konuştu.

BİR KİLO BAKLAVA 20 TL

İşte geniş baklava yelpazesi ile Çerkezköy`de hizmete giren Doğu Yörem Baklavaları`nda fiyatlar: 1 kilogram cevizli baklava 20 TL, ekstra bol iri cevizli baklava 25 TL, cevizli şöbiyet 28 TL, burma kadayıf 32 TL, Diyarbakır kadayıfı 31 TL, iri fıstıklı baklava 30 TL, havuç dilimi 40 TL, iri fıstıklı tereyağlı baklava 42 TL, kuru fıstıklı baklava 40 TL, fıstıklı şöbiyet 30 TL, billuriye 45 TL, fıstıklı saray burma 55 TL.



Anahtar Kelimeler:

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI

BARO BAŞKANI GÜRCÜN BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAĞKAN’I ZİYARET ETTİ

FİRARİ HÜKÜMLÜ KIRKLARELİ’NDE YAKALANDI

KIRKLARELİ’NDE 265 KAÇAK GÖÇMEN YAKANDI