HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı Haziran ayı olağan toplantısının ikincisi de bugün yapılarak bu ayki toplantılar sona erdi.

Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı Haziran ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirilen ikinci oturum ile tamamlandı. Başkan Çetin, komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlandığı oturumda alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.

İMAR KOMİSYONU KARARLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Şubat ayı meclis toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. İlk olarak İmar Komisyon raporları görüşüldü. Atatürk Mahallesinde bulunan 2004 ve 1616 numaralı adalar ve arasında kalan imar yoluna ilişkin (yaklaşık 0,68 hektar alan için) hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Karaağaç Mahallesi 343 ada 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Plan Değişikliği konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU KARARLARI GÖRÜŞÜLDÜ

İmar Komisyonu raporlarının karara bağlanmasının ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. 01.10.2024 ile 30.09.2025 tarihleri arasında 12 ay süre ile belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan Araç ve İş Makinası hizmeti alımı konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Ayrı Toplanması Gereken Atıkların Geri Dönüşümü ve bertarafı amacıyla Yetkili Kuruluşlar ile sözleşme yapılması konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan 30.05.2024 tarih 71531 sayılı Borçlanma konusuyla ilgili komisyonun oy çokluğuyla aldığı karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi.

01.10.2024 ile 30.09.2025 tarihleri arasında 12 ay ay süre ile ilçemizin temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan Araç ve İş Makinası Hizmeti alımının gerçekleştirilmesi konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Mali Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 31.05.2024 tarih 71676 sayılı Ödenek Aktarımı konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 31.05.2024 tarih 71678 sayılı 2078 ada 1 parsel nolu taşınmazın tahsisinin kaldırılması ile üzerine yapılı tenis kortları ve sosyal tesis binasının devir alınması konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 03.06.2024 tarih 71821 sayılı Karaağaç Mahallesi tapunun 794 ada 3 parselin Çok Amaçlı Salon ve Sosyal Tesis yapılmak üzere tahsisi konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 03.06.2024 tarih 71833 sayılı Karaağaç Mahallesi Taziye Evi Alanı Tahsisi konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

İmar Komisyonu ve Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından oturumu sonlandıran Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler: HAZİRAN MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI