HAYIRSEVER MÜJGAN SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİ BU KEZ CAMİ YAPACAK

HAYIRSEVER MÜJGAN SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİ BU KEZ CAMİ YAPACAK

Çerkezköy İlçemizde Cami yaptırılmasına ilişkin hayırsever Müjgan ve Serkan Karagöz çifti ile protokol imzalandı.

Hayırseverler Müjgan Karagöz, Serkan Karagöz çifti tarafından Çerkezköy’de İstasyon Mahallesi’nde cami yaptırılacaktır.

Caminin yaptırılmasına dair protokol, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Hayırseverler Müjgan Karagöz, Serkan Karagöz tarafından Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda imzalandı.

Protokolün imzalanmasının ardından bir konuşma yapan Vali Soytürk; “Allah hayrınızı kabul etsin. Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz. Camimizin Çerkezköy ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Bu arada, bir süre önce yapılan incelemeler sonucunda İstasyon Camisi’nin depreme karşı dayanıksız olduğu ortaya çıkmıştı. Bu incelemenin ardından cami cemaate kapatılırken, söz konusu caminin yıkılarak yeniden yapılması kararlaştırılmıştı. İşte hayırsever Müjgan Serkan Karagöz çifti de İstasyon Camisi’nin yıkılarak yeniden yapılması için Tekirdağ Valiliği’nde protokol imzaladı. Hayırsever Müjgan ve Serkan Karagöz çifti Çerkezköy’de eğitim alanında birçok kez yaptıkları okul ve hayırlarla biliniyor. Hayırsever çift bu kez cami yapımını üstlendi.

 



KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI