HAYALİ AMBULANS ŞOFÖRLÜĞÜYMÜŞ...

HAYALİ AMBULANS ŞOFÖRLÜĞÜYMÜŞ...

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çerkezköy TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sezgin ile TSD’yi ziyaret eden Emas Ambulans’ın sahibi Yıldırım, özel birey Kezban Kaya'nın Ambulans’a binme arzusunu yerine getirme sözü verdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çerkezköy TSO Meclis Başkan Yardımcısı Abdullah Sezgin ve Özel Emas Ambulans sahibi Mehmet Yıldırım ile Kılıç Gayrimenkul sahibi Cihan Kılıç’tan Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, özel birey Kezban Kaya'nın ambulans şoförü olma hayalini öğrenen Emas Ambulans sahibi Mehmet Yıldırım, bu arzusunu yerine getirme sözü verdi.

TSD Şube Başkanı Gülnur Koçaçınar ve dernek üyelerinin misafir ettiği Çerkezköy TSO Meclis Başkan Yardımcısı Abdullah Sezgin, Mehmet Yıldırım ve Cihan Kılıç, bir süre burada sohbet edip, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Dernek üyeleriyle sıcak sohbette bulunan Abdullah Sezgin, Mehmet Yıldırım ve Cihan Kılıç, Gülnur Kocaçınar’a da bu fırsatı kendilerine verdiği için teşekkür etti. 

Derneğe bağışta da bulunan Sezgin, Yıldırım ve Kılıç, derneği neşeli yüzü Funda Demir ile de hayli samimi sohbetler ettiler. Bu esnada Mehmet Yıldırım’ın Ambulans şirketi olduğunu öğrenen Kezban Kaya, kendisinin de ambulans görevlisi olmak istediğini söyledi. Özel birey Kezban Kaya'nın bu arzusuna karşılık ona jest yapan Emas Ambulans’ın sahibi Mehmet Yıldırım, hem kıyafet sözü verdi hem de ambulansla gezdirme sözü verdi. Bu söz karşısında mutluluğu gözlerine yansıyan özel birey Kezban kaya, heyecanla ambulansa bineceği günü bekleyeceğini söyledi.

KEZBAN ORG EĞİTİMİ DE ALIYOR

TSD Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ziyaretleri nedeniyle Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Sezgin, Mehmet Yıldırım ve Cihan Kılıç’a tek tek teşekkür ederek, her zaman derneğe beklediklerini söyledi. Kocaçınar, dernek olarak her yıl bir üyelerinin hayalini gerçekleştirdiklerini belirtirken, “Gerçi biz her yıl dilek kavanozumuzdan çıkan hayalleri gerçekleştiriyoruz anca bu yıl Kezban kızımız erken davrandı. Mehmet Bey'e bu hayali gerçekleştireceği için ayrıca teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kezban kızımız müziğe de ilgisinin olduğunu söylemek istiyorum. Şu an org çalma eğitimi de almakta.” açıklamalarında bulundu. 



TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ